Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0

Ο Ολυμπιακός επέβαλε το νόμο του στο Καραϊσκάκη, πήρε το ντέρμπι κορυφής επί του ΠΑΟΚ με 2-0, χάρη στα γκολ των Πατσατζόγλου (45’) και Ντιόγκο (86’).
Αν και στο πρώτο μέρος δεν ήταν πολύ καλός, ευτύχησε να πετύχει το πρώτο γκολ στο 43 και να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στο β' μέρος. Εκεί όπου απειλήθηκε ελάχιστα από τον ΠΑΟΚ , ενώ έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη. Απο΄ρώ από που πήγαζε όλη αυτή η αισιοδοξία των παικτών και οπαδών του ΠΑΟΚ όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορεί να είναι καλή ομάδα γενικά φέτος, αλλά θέλει "ψωμιά" ακόμη για να κερδίσει στο Φάληρο τον Ολυμπιακό.
Κάποιος θα πρέπει να μιλήσει και στον διαιτητή Κάκο για να σφυρίζει λιγότερο και να αφήνει να βλέπουμε λίγη μπάλλα επιτέλους.
Και ελπίζω επιτέλους να τιμωρηθεί "αληταράς" Πάμπλο Γκαρσία που χτύπησε με μπουνιά στο στομάχι εκτός φάσης τον Ντιόγκο. Περιμένω την τιμωρία του.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Γκαλέτι (92΄ Πάντος), Κοβάσεβιτς (66΄ Μπελούτσι), Ντιόγκο, Τζόρτζεβιτς (73΄ Λέτο), Αντζας, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας (46΄ Μάρκος Αντόνιο), Γκαρσία, Βερόν, Μπακαγιόκο (81΄ Αθανασιάδης), Ιβιτς (60΄ Λάκης), Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: