Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Προστατέψτε τους παίκτες μας από τους «χασάπηδες»

Έχουν περάσει 10 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα και αυτά που βλέπουμε φέτος δεν τα έχουμε ξαναδεί ποτέ. Και εννοώ την αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού από τους αντιπάλους τους και από τους διαιτητές.
Συγκεκριμένα οι παίκτες του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα ο Ντιόγο υφίσταται πραγματικά «ξυλοδαρμό» από όλα τα τσεκούρια που παίζουν στην Ελληνική Super League. Είναι μακράν ο παίκτης που έχει υποστεί τα περισσότερα φάουλ στο πρωτάθλημα και κυρίως τα πιο αντιαθλητικά φάουλ. Εδώ φτάσαμε στο σημείο να γρονθοκοπείται εν ψυχρώ και να μην αποβάλλεται παίκτης. Πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει από το αντιαθλητικό ή βρώμικο παιχνίδι και έχουμε φτάσει στο ξύλο. Να θυμίσω απλά τους Μπαρκαουάν και Γκαρσία.
Και το οψύμωρο είναι ότι κίτρινες κάρτες παίρνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και όχι οι αντίπαλοι τους. Δεν γίνεται ρε μάγκες να παίρνουν κάθε αγωνιστική κάρτα οι παίκτες του Ολυμπιακού και οι αντίπαλοι τους να μένουν ατιμώρητοι, όταν μάλιστα παίζουν αντιαθλητικά. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξει σοβαρός τραυματισμός παίκτη μας από χτύπημα αντιπάλου στα προσεχή ματς. Είναι μαθηματικά βέβαιο έτσι όπως μας παίζουν όλες οι ομάδες. Μακάρι να μην συμβεί αλλά.........
Και ο πιθανότερος στόχος φαίνεται να είναι ο Ντιόγο, ο οποίος δέχεται και το μεγαλύτερο μέρος των αντιαθλητικών χτυπημάτων.
Οπότε τι γίνεται?
Πρέπει η διοίκηση της ομάδας να λάβει τα μέτρα της. Δεν ξέρω ποια είναι αυτά και δεν είναι δική μου δουλειά να τα βρω. Αλλά είναι δική τους δουλειά και υποχρέωση να προστατέψουν τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι είναι και περιουσιακά στοιχεία της, για τους οποίους έχουν επενδύσει ένα κάρο χρήματα.
Ας το κάνουν σύντομα γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Ήδη το ματς με τον ΟΦΗ πλησιάζει για το κύπελλο. Και εκεί ίσως ο Μπαρκαουάν καταφέρει να τελειώσει την δουλειά που άφησε μισή τον αγώνα του πρωταθλήματος. Να ξεκάνει δηλαδή κάποιον παίκτη του Ολυμπιακού.
ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: