Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Τώρα όλα είναι στην διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού.

Τα πάντα πλέον εναπόκεινται στις διαθέσεις των παικτών του Ολυμπιακού. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη η βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους του είναι ήδη αρκετά μεγάλη. Και πια το μόνο που θα έχουν να ελπίζουν όλοι είναι η κακή διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού η οποία μπορεί να αποφέρει κακές εμφανίσεις και κακά αποτελέσματα. Βέβαια θα πρέπει και οι ανταγωνιστές του Θρύλου να καταφέρουν να δείξουν κάτι, γιατί μέχρι τώρα είναι το λιγότερο μαύρα χάλια και με τέτοιες εμφανίσεις δεν φοβίζουν κανέναν. Μιλάμε για παντελή ανυπαρξία αντιπάλων να κοντράρουν αυτόν τον μέτριο έως τώρα Ολυμπιακό.

Το κατάλαβαν νομίζω και οι φίλοι μας του ΠΑΟΚ που είχαν βγάλει μεγάλη γλώσσα και υπόσχονταν νίκη στο Φάληρο ενώ ήξεραν και οι ίδιοι ότι είναι αδύνατον να το κάνουν. Να θυμίσω ότι με κόσμο στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει 34 ολόκληρα χρόνια. Και όταν το κατάλαβαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ τότε επιστράτευσαν τις μπουνιές και τις κλωτσιές. Έκαναν όμως το μεγαλύτερο λάθος τους. Γιατί τότε ξύπνησε ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά ξύπνησε και η ομάδα και φυσικά τότε τελείωσαν όλα. Ο Ντιόγο μετά την μπουνιά λύσσαξε ακόμη περισσότερο και φυσικά το κόλλησε το «παστέλι» και GAME OVER.

Και κάτι τελευταίο για να μην το ξεχάσω.........
Οργανώστε υποδοχές εσείς παιδιά στους τάχα μου «ήρωες» που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές και αν κάνετε ποτέ ομάδα εμένα να με φτύσετε.... Καλά ξυπνητούρια σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: