Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Διθύραμβοι και από την Αργεντινή για τον Θρύλο

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ole», που αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν... πάρτι, με οικοδεσπότες τους Μπελούτσι και Γκαλέτι!
Ο Ολυμπιακός έλκανε... πάρτι εναντίον της Μπενφίκα, με οικοδεσπότες του Μπελούτσι και Γκαλέτι. Οι δύο τους αποτέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους του Ολυμπιακού για την επιβλητική νίκη με 5-1 επί της πορτογαλικής ομάδας. Πέτυχαν από ένα γκολ ο καθένας, ενώ συμμετείχαν και στα υπόλοιπα τρία, ξεσηκώνοντας 35.000 κόσμο στο Καραϊσκάκη.
Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού», ανέφερε το δημοσίευμα της μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας.
Ενώ η «La Razon» αναφέρει σε δικό της ρεπορτάζ:«Έλαμψαν τα αστέρια των Μπελούτσι και Γκαλέτι στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός έκανε το άλμα πρόκρισης με τους δύο Αργεντινούς, που με δύο καθοριστικά γκολ έκριναν το παιχνίδι με την Μπενφίκα. Το 5-1 διαμορφώθηκε από τον υπέροχο ποδοσφαιριστή από την Τουρκία, Ντιόγκο Λουίς Σάντο, ο οποίος ενδέχεται να αποτελέσει πόλο έλξης μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων».
Πηγή sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: