Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Βαλβέρδε σε Αntena1 : Να κερδίσουμε την Μπενφίκα

O Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στο πορτογαλικό κανάλι Antena 1, που βρέθηκε στην Ελλάδα είπε τα εξής:
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, διότι η Μπενφίκα απέκτησε πολύ καλούς παίκτες φέτος, όπως ο Σουάσο και ο Αϊμάρ», είπε ο 44χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Θα είναι ένα ιδιαίτερα περίπλοκο παιχνίδι και λόγω της κατάστασης της Μπενφίκα και λόγω του προπονητή που έχει. Έχω βρεθεί αντίπαλος με τον Κίκε Φλόρες πολλές φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι η Μπενφίκα είναι μία ομάδα καλά δουλεμένη στην τακτική, διότι ο Κίκε Φλόρες δουλεύει πολύ καλά σ' αυτό το κομμάτι. Θα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό, σημαντικό για εμάς και για την Μπενφίκα, διότι δεν είχαμε καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα στον όμιλο. Γνωρίζουμε πως η Μπενφίκα είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, αλλά πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της διοργάνωσης».

Από την πλευρά του, ο Ντουντού τόνισε: «Ο αγώνας με την Μπενφίκα είναι σημαντικός για μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά πιστεύουμε πως θα κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας και ελπίζουμε να κερδίσουμε, ποιος ξέρει, ίσως και με δικό μου γκολ. Σημασία, όμως, έχει η νίκη, όχι ποιος θα σκοράρει».

Τέλος, ο Ντιόγο στάθηκε στην παρουσία συμπατριωτών του στην ομάδα της Μπενφίκα: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα που έπαιζα στην Πορτουγκέζα, στη Βραζιλία, όπου υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι. Η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας. Πιστεύουμε ότι θα συναντήσουμε κάποιες δυσκολίες. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και ελπίζουμε να κερδίσουμε. Ο Λουιζάο και ο Σίντνεϊ είναι καλοί παίκτες, αλλά ελπίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι καλύτεροι οι Βραζιλιάνοι του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: