Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Συνέντευξη Συγγελίδη

O πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού είπε τα ακόλουθα σε χθεσινή του συνέντευξη.
"Είμαι πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού και θέλω να τον κάνω ακόμα πιο μεγάλο. Χρειάζομαι βέβαια και τη βοήθειά σας, αλλά πιστεύω πως όλοι μαζί θα κάνουμε πράξη τα όνειρά μας".
"Κατ' αρχήν θα ήθελα να μιλήσω για τα μέλη. Το βασικό είναι πως αυτή τη στιγμή έχουμε 20 χιλιάδες, πιο λίγα σε σχέση με αυτά που είχαμε πριν από μερικά χρόνια. Στόχος μας είναι, να γίνουν τουλάχιστον 60 χιλιάδες μέσα στο επόμενο 15μηνο. Επίσης, τα τμήματα θέλουν νοικοκύρεμα και θα χρειαστεί πολλή δουλειά για αυτό, αφού πρέπει για παράδειγμα να ενισχύσουμε τις Ακαδημίες μας. Πρέπει να βγάζουμε εμείς, νέα και δικά μας ταλέντα. Πρέπει να βγάζουμε ταλέντα από τα φυτώριά μας και να μην περιμένουμε συνέχεια ενισχύσεις με ξένους παίκτες. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσουμε και άλλα τμήματα".
"Έχω ένα όραμα και θέλω να αφήσω έργο στον Ολυμπιακό". "Θέλω να κατασκευάσουμε ένα νέο κολυμβητήριο. Μία πρόταση είναι να γίνει στη Λέσχη του Πειραιά, αλλά υπάρχουν ακόμα 3-4 μέρη που θα συζητηθούν για να επιλεχτεί το καλύτερο. Χρειάζεται βέβαια και βοήθεια από τον Δήμο του Πειραιά. Θα δούμε τι θα γίνει. Επίσης, θέλω να γίνει και νέο προπονητήριο για το στίβο".
«Αν η ομάδα βόλεϊ των ανδρών προκριθεί στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, τότε γιατί να μην διεκδικήσουμε τη διοργάνωση της τελικής φάσης; Το ίδιο θα γίνει και στο πόλο, εφόσον δώσει το παρών στο φάιναλ φορ. Γιατί να μην σηκώσουμε μια κούπα στον Πειραιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: