Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Μόνο νίκη σήμερα και φύγαμε για Ουκρανία

Τα είδατε τα χάλια τους χθες. Μιλάω για τον "πρέσβη" της γκέλας. Κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο "καυτό" ΟΑΚΑ από τον Αστέρα Τρίπολης. Μιλάμε για τεράστια επιτυχία.
Προσέξτε λοιπόν σήμερα να μην την πατήσουμε και εμείς. Κερδίστε τον Πανιώνιο και αφήστε τους να φάνε την σκόνη μας στους -9 ο ΠΑΟ και στο -10 αντίστοιχα η ΑΕΚ. Και βέβαια στο -4 ο ΠΑΟΚ.
Αν και δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές που ετοιμάζει σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς, πάντως θα του δωσω δίκιο γιατί είναι δύσκολο να βγάλουν 3 ματς σε 7 ημέρες οι ίδιοι παίκτες. Θα υπάρχει κούραση. Οπότε μάλλον είναι επιβεβλημένες οι αλλαγες στην ενδεκάδα. Σίγουρα η ομάδα θα χάσει αρκετή από την "χημεία" που είχε αποκτήσει τις τελευταίες αγωνιστικές και δεν αναμένω να δούμε πολύ σπουδαίο θέαμα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η νίκη είναι απόλυτα επιβεβλημένη.
Θα μας επιτρέψει να κάνουμε καλά Χριστούγεννα από τώρα και θα έχουμε πλέον όχι απλά μεγάλο αλλά τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι σε όλους. Θα είμαστε πλέον με το ένα πόδι στο βάθρο του πρωτάθλητή. Αρκεί να παραμείνουμε σοβαροί. Τίποτε άλλο. Μόνο σοβαρότητα χρειάζεται.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: