Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Λεοντιάδης: Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού καλύτερα να μην έρθουν στην Τούμπα!

Και ενώ σε όλη την Ευρώπη κατακρίνεται ως αισχρή η πράξη του μποξέρ Γκαρσία ο κ. Λεοντιάδης δήλωνε χθες στο «Αθλητικό Μetropolis» της Θεσσαλονίκης.
«Δικαιολογώ απόλυτα τον Γκαρσία για την ενέργεια του, αφού είχε δεχτεί νωρίτερα αγκωνιά από τον Ντιόγο, ο οποίος του έσπασε τα δόντια. Εκείνη τη στιγμή, μέσα στον αγώνα, σε ένα τέτοιο ντέρμπι, μετράει το πάθος. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ουρουγουανός άσος του ΠΑΟΚ το έκανε μέσα στο Καραϊσκάκη με 35.000 κόσμο. Όταν θα έρθει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα, καλύτερα κάποιοι παίκτες του να δηλώσουν τραυματίες».
Μπράβο! Τελικά όσο και να αλλάξουν οι συνθήκες ο κάφρος πάντα κάφρος θα είναι. Και εσύ κ. Λεοντιάδη είσαι ένας από τους μεγαλύτερους κάφρους που έχω δει. Να τους χαίρεστε εκεί στην Θεσσαλονίκη! Και μετά λέμε ποιος δημιουργεί την βία στα γήπεδα.
Τώρα που τους απείλησες κ. Λεοντιάδη νομίζεις ότι κάτι έγινε.
Χεσμένο σε έχουν και εσένα και τον κόσμο. Σας το έχω ξαναπεί. Ο κόσμος δεν παίζει μπάλα. Μόνο οι ομάδες. Όσο για τα αν θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη, θα έρθουν όπως έρχονται τα τελευταία 10χρόνια που έχεις να με κερδίσεις στην Τούμπα.
Άντε γεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: