Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Σημασία έχει τελικα τι έρχεται από πίσω…

Έτσι είναι τα πράγματα, ωρέ παίδες!Το βάθος του πάγκου,σε οποιαδήποτε ομάδα και αν αναφερόμαστε, είναι αυτό που τελικά δίνει τίτλους.Αδιαπραγμάτευτο!Κάνεις μια μεγάλη επένδυση, φέρνεις παικταράδες,δημιουργείς μια ενδεκάδα ή μια πεντάδα( στο μπάσκετ) όνειρο,και στο τέλος βλέπεις τους άλλους να σηκώνουν τις κούπες! Γιατί;Μα γιατί δεν προστάτεψες τις επενδύσεις σου!Δεν «γέμισες» τον πάγκο!Δεν θα υπήρχε κανένα νόημα να αγοράσεις τονΤσίλντρες,τον Παπαλουκά και τον Βούισιτς αν από τον πάγκο ερχόταν ο Φώτης Βασιλόπουλος,ο Κυριακόπουλος και ο Άντερσεν,χωρίς να έχω κάτι μ’ αυτούς τους παίκτες,απλώς δεν κάνουν για ομάδα πρωταθλητισμού στην Ελλάδα.Με τον Μπουρούση, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Λιν Γκριρ έχεις τα σωστά υλικά για να κτίσεις ομάδα τίτλου.Αυτοί θα δώσουν ανάσες στους ‘πενταδάτους’ παίκτες,αυτοί θα πάρουν από μόνοι τους ένα-δύο παιχνίδια ο καθένας,αυτοί θα κουράσουν τους αντιπάλους τόσο όσο χρειάζεται για να δουλέψει η ομάδα μας την ώρα που η άλλη θα τα’ χει παίξει!Και αυτό ήταν όλη η ιστορία του ματς Ολυμπιακού-ΑΕΚ την Κυριακή στο ΣΕΦ.Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά για 40 λεπτά και η ΑΕΚ για 30,όσο δηλαδή άντεχαν οι βασικοί της παίκτες.Ο πάγκος της σίγουρα δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτόν του Θρύλου,ας λέμε αλήθειες.Αυτήν η αντιμετώπιση παιχνιδιού,με κανέναν παίκτη να μην βρίσκεται στο παρκέ πάνω από 25 λεπτά μάξιμουμ,συνεχώς να αλλάζουν για να παίρνουν ανάσες και πάντα να παίρνεις το 100% των δυνατοτήτων της πεντάδας μέσα στο γήπεδο είναι ο συνδυασμός που δίνει τίτλους.Και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να τους γευτούμε επιτέλους!

Υ.Γ. 1:Περιμένετε να γράψω για την νίκη εναντίον του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο;Συγνώμην,αλλά όταν δεν μπορώ να πανηγυρίσω όπως θέλω το γκολ του Ντιόγκο γιατί έχω βαρεθεί να σιχτιρίζω και να μουτζώνω για 25 λεπτά πριν,τι να γράψω;Το είπα,όταν παίξουν λίγη μπάλα θα ξαναγράψω για ποδόσφαιρο!

Υ.Γ. 2:Δυστυχώς,παραπέφτουμε εύκολα.Κρίμα,γιατί στις μισές φάσεις να συνέχιζαν να παίζουν, τις διπλάσιες τελικές προσπάθειες θα’ χαμε!!!

Υ.Γ.3: Έχω στην άκρη καμιά 12αριά εκατομμυριάκια ευρώ και λέω να τα σπρώξω στην αγορά του ΟΦΗ!Πως είπατε,σιγά μην τα’χω τόσα λεφτά;Γιατί,μήπως ο Φανούρης πουλάει πραγματικά την ομάδα;

Υ.Γ. 4:Και οι Ηρακλειδείς υποστηρίζουν ότι θα μας νικήσουν στο Καυτατζόγλειο.Μάλιστα.Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο.

Υ.Γ. 5:Έτσι,Αβρααμ και Πάρη,θα λιώσετε!90λεπτά συνεχόμενα θα βαράτε μέχρι να τραυματιστειτε κι εσείς(χτύπα ξύλο!).Σάματι υπάρχει κι άλλος να παίξει από πίσω;

Υ.Γ. 6:Χτίσιμο σοβαρής ομάδας:δύο σέντερ-μπακ και μπόλικα ευχέλαια μην τραυματιστούν!

Υ.Γ. 7:Καλά, οι άλλοι υποστηρίζουν ότι έκτισαν ομάδα με Βύντρα- Σαριέγκι πίσω!Τι να πουν κι αυτοί!

Υ.Γ. 8:Καλή επιτυχία στο μπάσκετ μας για το Κύπελλο με αντίπαλο πάλι την ΑΕΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: