Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Σέριφ Τιρασπολ-Ολυμπιακός 0-2 (We shot the Sherif)



Ο Ολυμπιακός έκανε το αυτονόητο κερδίζοντας την Σέριφ Τιρασπολ με 2-0 και βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Champions League. Χωρίς να κάνει καμία σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να πετύχει τα 2 γκολ να έχει 2 δοκάρια και 1-2 κλασικές ευκαιρίες σε τετ α τετ.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν νωθρή εως κακή θα έλεγα , χωρίς διάθεση να παίξει καμία ιδιαίτερη μπάλα. Μπορώ να πω ότι ήταν απογοητευτικός στο πρώτο μέρος. Πολύ κακή ανάπτυξη , με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα και με έναν επιθετικό να βολοδέρνει με όλη την άμυνα των Μολδαβών. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια αισθητή βελτίωση σε όλους τους τομείς , χωρίς βέβαια να δούμε τίποτα το σπουδαίο και πάλι. Με την είσοδο του Λεονάρντο η ομάδα έγινε καλύτερη από αριστερά και τελικά με την γκολάρα του Ντουντού στο 46' απλοποίησε τα πράγματα. Το τελικό 2-0 έκανε ο Μήτρογλου στην πρώτη επαφή του με την μπάλα στο 81' με πολύ ωραία ενέργεια. Θα μπορούσε να είχε βάλει άλλο ένα γκολ ο Μήτρογλου αλλά έκανε λάθος στην τελική ενέργεια του 7 λεπτά αργότερα.
Η ουσία είναι ότι η ομάδα είναι στους ομίλους και έτσι μπορεί με την εισροή των εκατομμυρίων της ΟΥΕΦΑ να κινηθεί καλύτερα και στις μεταγραφές, όσο ακόμη είναι καιρός.
Αλήθεια ο Ζαϊρί που σήμερα ήταν χάλια πρέπει να παίζει συνέχεια? Μιλάμε για τραγική εμφάνιση που αποδεικνύει απλά ότι αυτός ο παίκτης είναι για να παίζει μόνο 20-30' όταν δεν μπορεί ο Γκαλέτι και τίποτε παραπάνω. Γιαυτό λοιπόν πάρτε επιτέλους παίκτη από τα αριστερά ΑΥΡΙΟ κιόλας. Άντε γιατί πολύ αργήσαμε φέτος.
Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Σερίφ Τιρασπόλ (Αντρέας Σταζίνσκι): Ναμάσκο, Ροντρίγκες, Ταρκνισβίλι, Ρουάμπα, Κορνέενκοφ, Ντιέντιου, Αρμπάνας, Σουβόροφ, Μπαλιμά, Κάρποβιτς, Εροκιν

Oλυμπιακός (Τιμούρ Κετσπάγια): Nικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Γκαλέτι, Ντιόγκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: