Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Νέος χορηγός και στο ποδόσφαιρο

H εταιρεία ENPO HELLAS, αποκλειστικός εισαγωγέας των Λιπαντικών ENEOS της Nippon Oil Corporation (# 1 στην Ιαπωνία) και ένθερμος υποστηρικτής του αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού χορηγώντας την Ομάδα Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 , η ENPO HELLAS θα είναι επίσημος χορηγός της ομάδας, αναλαμβάνοντας ένα ιδιαίτερα τιμητικό ρόλο με στόχο την κατάκτηση και νέων τίτλων.

Ο κος Νικόλαος Διαμαντής , Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ENPO HELLAS δήλωσε σχετικά: «Όταν αναζητήσαμε συνεργάτη για τη χορηγία δεν χρειάστηκε να κοπιάσουμε ιδιαίτερα. Ήταν ξεκάθαρο για εμάς ότι μόνο ο Ολυμπιακός ταίριαζε απόλυτα με την Nippon Oil: μακροχρόνια παρουσία στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συνεχής πρωταθλητισμός, άριστη αγωνιστική παρουσία, υπεροχή που βασίζεται στην ομαδική προσπάθεια και την επαγγελματική κατάρτιση, όραμα και προοπτική. Όλα αυτά υπέδειξαν ένα και μόνο υποψήφιο, την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για το νέο μας συνεργάτη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα και η φετινή χρονιά να στεφθεί με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο στον ελληνικό όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο. Η ENPO HELLAS είναι στο πλευρό των Πρωταθλητών Ελλάδος εκφράζοντας το κοινό αίσθημα, αλλά και τη μακροχρόνια στήριξη της στην Ομάδα Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς».

Η ENPO HELLAS θα μοιραστεί τη χαρά και την υπερηφάνεια του Χορηγού του Ολυμπιακού με τυχερούς πελάτες οι οποίοι μέσα από το εξουσιοδοτημένο Δίκτυο ENEOS και την ιστοσελίδα http://www.enpo.eu/ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια, καθώς και να κερδίσουν δώρα, μεταξύ των οποίων και εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδος στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: