Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Κερδίστε σήμερα για να τελειώνουμε

Αυτό που απαιτείται σήμερα το βράδυ στην Μολδαβία ή Υπερδνειστερία ή όπως αλλιώς λέγεται, είναι η νίκη για να τελειώσει από σήμερα η υπόθεση πρόκριση.
Μια πρόκριση που θα φέρει άμεσα 15-25 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου που θα «ανακουφίσουν» την ομάδα και θα της επιτρέψει την περαιτέρω ενίσχυση, τουλάχιστον με έναν αριστερό χαφ πρώτης γραμμής, ενδεχομένως και με έναν επιθετικό. 

Το ιδανικό σενάριο για τους Πειραιώτες θα ήταν ένα σκορ πρόκρισης από το αποψινό ματς, προκειμένου να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά τις επόμενες ημέρες στις μεταγραφές, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ.
Επίσης πολύ σημαντικό είναι να κάνει 2 νίκες και στα ματς με την Σέριφ ο Ολυμπιακός, όπως έκανε με την Σλόβαν, για να πάρει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί. Διότι οι βαθμοί ειδικά σε τέτοια ματς είναι απαραίτητοι και επιβάλλεται να κατακτώνται. Έστω και αν μετράνε στο μισό από ότι συνήθως.
Νίκη λοιπόν σήμερα με κάθε μέσον, για να μην έχουμε προβλήματα. Σοβαρότητα και αφοσίωση χρειάζεται μόνο και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους. Τίποτε άλλο. Αν τα έχουν αυτά δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: