Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Τα είδατε τα σπουδαία. Τώρα πάρτε παίκτες επιτέλους

Τα είδατε και τα είδαμε όλοι σήμερα. Και ευτυχώς που έγινε αυτό τώρα για να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι. Κύριοι εμείς το φωνάζουμε εδώ και 3 μήνες.
ΠΑΡΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Και εσείς φυσικά μας γράφετε στα α.....α σας. Και μας δουλεύετε κιόλας από πάνω. Ότι δήθεν διαπραγματεύεστε με τον Μαρκ Γκονζάλες και παπαριές. Καμία διαπραγμάτευση δεν έχει γίνει και είμαι σίγουρος γιαυτό. Γιαυτό άλλωστε ο παίκτης μάλλον θα πάει στην Ρωσία και στην ΤΣΣΚΑ.
Και αφήστε κατά μέρους τις εξυπνάδες που κάνετε εδώ και κάποιες εβδομάδες. Ξέρετε τι εννοώ. Εδώ και κάποιες εβδομάδες πάτε να μας βγάλετε τον Ζαϊρί και τον Λεονάρντο ότι είναι οι καλύτεροι αριστεροί χαφ στον κόσμο, μέσα από τις φίλα προσκείμενες εφημερίδες σας. Ετσι δεν είναι?
Και να mvp των αγώνων ο Ζαϊρί και δεν συμαζεύεται. Λες και εμείς δεν έχουμε μάτια και δεν βλέπουμε ότι ο παίκτης δεν μπορεί, πάνω από 30 λεπτά. Στο ματς με τους Σλοβάκους μετά το 60' περπατούσε μέσα στο γήπεδο αγκομαχώντας και εσείς τον βγάλατε mvp του αγώνα.
Τον είδα λοιπόν σήμερα με αντίπαλο μια σοβαρή ομάδα. Οπως είδα και τους υπόλοιπους. Αν συνεχίσουμε έτσι τότε είναι σίγουρος ο εξευτελισμός στην Ευρώπη.
Ξύπνα και εσύ επιτέλους Τιμούρ. Ο Θρύλος δεν είναι Ανόρθωση. Δεν επιτρέπεται να παίζει με τόσο αμυντικογενές σύστημα και με έναν επιθετικό βρέξει χιονίσει. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό το πράγμα. Είναι αποκρουστικό εντελώς. Για να κάνουμε ευκαιρία σε κάθε αγώνα πρέπει να κάνουμε ευχέλαιο και δεήσεις στον Θεό. Ήμαρτον πια. Τι έχουν να δούν τα ματάκια μας μόνο δεν ξέρω στην συνέχεια.
Δεν σας άρεσε ο Βαλβέρδε ε? Ήταν ακριβός ε? Πάρτε τώρα τον καράφλα και χορτάστε άμυνα.....Γιατί άλλο τίποτα δεν θα δείτε φέτος. Άμυνα και άγιος ο Θεός.

Λοιπόν κύριοι τέρμα το δούλεμα. Κόψτε τον λαιμό σας και τσακιστείτε να πάρετε αριστερό χαφ και επιθετικό "φονιά" ΑΥΡΙΟ.
Αλλιώς θα κλαίμε όλοι με στο τέλος. Και εμείς αλλά περισσότερο εσείς.
Η χρονιά με αυτό το ρόστερ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. Θέλετε να το καταλάβετε καλώς. Δεν θέλετε, κακό του κεφαλιού σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: