Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

η Pepsi νέος χορηγός στο μπάσκετ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Pepsico - HBH στο πλαίσιο της ένταξης της εταιρείας στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ στην κατηγορία του Επίσημου Υποστηρικτή.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Καλώς ορίζουμε την Pepsico-ΗΒΗ στον Ολυμπιακό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με μια από τις ισχυρότερες εταιρείες παγκοσμίως, με ιδιαίτερη παράδοση υποστήριξης του μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο και σύνδεσης της με μερικά από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και πρόσωπα. Η Pepsico-HBH θα είναι ένας από τους Επίσημους Υποστηρικτές της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα ερχόμενα 3 έτη και στόχος μας είναι να συμβάλλουμε και εμείς στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της εταιρείας στη περιοχή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η συνεργασία αυτή επεκτείνεται σε πολλά επίπεδα εντός και εκτός του γηπέδου με κύριο σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση της χορηγίας προς όφελος και των δύο οργανισμών και την διαρκή ανάπτυξη της συνεργασίας μας.»

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρίας, κ. Μάνος Σπανός δήλωσε: "Η σημερινή μέρα είναι η αρχή μιας συνεργασίας δύο πολύ σημαντικών οργανισμών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή λοιπόν να ξεκινήσουμε την συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός ένα σύλλογο που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στο ελληνικό μπάσκετ. Είμαστε σίγουροι ότι η φετινή παρουσία θα έχει της αναμενόμενες επιτυχίες κι ελπίζουμε ότι κι εμείς από την πλευρά μας, με την PEPSI MAX και το Gatorade, το μεγαλύτερο αθλητικό ποτό παγκοσμίως, θα συμβάλουμε σε αυτό. Δεν χρειάζεται να εξηγήσει κανείς τους λόγους που μας ωθούν να συνεργαστούμε με μια ΚΑΕ, όπως είναι ο Ολυμπιακός, όμως αυτό που είναι φανερό είναι η πλήρης ταύτιση στον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας των δύο «εταιριών», δείγμα της σοβαρής και ουσιαστικής δουλειάς που γίνεται διαχρονικά. Εύχομαι το καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: