Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Έκκληση στον κόσμο η ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει, εν όψει του αυριανού αγώνα για τα Play Off του Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SHERIFF, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ' επέκταση της ομάδας μας.

Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 2 χρόνια εξ' αιτίας ενεργειών από ελάχιστους που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.

Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν αύριο στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρήψη αντικειμένων, leaser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί".

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν το πρωί της Τετάρτης (26/8). Αναλυτικά: "Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενόψει του αυριανού (Τετάρτη 26/8, 21:45) αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΕΡΙΦ Τιρασπόλ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι τα εναπομείναντα (800) εισιτήρια θα διατεθούν αύριο από τις 10:00 και μέχρις εξαντλήσεώς τους, στα εκδοτήρια του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης»".

Δεν υπάρχουν σχόλια: