Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Δηλώσεις Κετσπάγια-Μέλπεργκ

Ο προπονητής του Θρύλου Τιμούρ Κετσπάγια σε ομιλία του προς τους παίκτες τους ζήτησε να παρουσιαστούν σοβαροί στο ΟΑΚΑ έτσι ώστε να πάρουν την νίκη στο εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος.

"Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θέλει μεγάλη προσοχή. Είναι ντέρμπι και μην παρασύρεστε από το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Θα είναι διαφορετική με εμάς, θα παίξει με πάθος. Να είστε σίγουροι γι' αυτό", είπε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια και συμπλήρωσε: "Θα είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη".

Ολαφ Μέλμπεργκ
Ο άσος του Θρύλου με δηλώσεις του στον "Πρωταθλητή" μίλησε για την συγκεκριμένη "μονομαχία" με τον φίλο του στην "Ένωση" τονίζοντας πως θα τον κερδίσει.

"Eίναι περίεργο που παίζουμε αντίπαλοι στο πρώτο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Άρχισα ήδη να τον απειλώ στις συνομιλίες που έχουμε στο τηλέφωνο. Κι αυτός... με απειλεί ότι θα με κερδίσει. Του είπα όμως να κάνει όνειρα. Καταλαβαίνω ότι θέλει και αυτός με την ΑΕΚ τη νίκη, αλλά αυτό το ντέρμπι είναι δικό μας. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα... μάχη. Τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα. Έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Έχει αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει όμως και αρκετές ομοιότητες. Και εμείς μέχρι τώρα δεν έχουμε αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πέρσι. Νομίζω πως θα γίνει καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, όχι στην καλύτερη, αφού ακόμα είναι νωρίς και μπορούμε να κερδίσουμε.

Έχουμε απουσίες αλλά μπορούμε να τις καλύψουμε. Αν παίξουμε σοβαρά και με αυτοσυγκέντρωση, μπορούμε να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε ιδανικά το πρωτάθλημα. Πιστεύω στις δυνατότητες μας και νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: