Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Μας κουράσατε….ΟΛΟΙ

Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα όσον αφορά την οργάνωση στον Ολυμπιακό. Κάθε χρόνο όλο και πιο αργά γίνονται οι όποιες μεταγραφές. Φέτος όπως πάει το πράγμα θα φτάσουμε μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (δηλαδή σε 15 ημέρες) και θα εξακολουθούμε να αγωνιούμε για το αν θα κάνουμε επιτέλους τις απαιτούμενες μεταγραφές. Όχι για φιγούρα, αλλά γιατί ομολογουμένως είναι απαραίτητες.
Μας κουράσατε λοιπόν κύριοι της διοίκησης, όσο δεν πάει. Μας κουράσατε και μας απογοητεύσατε (για την ώρα τουλάχιστον). Τόσο με τις (μη) μεταγραφές, όσο και με την περιβόητη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου , που έχει γίνει σήριαλ πια.
Μας κούρασαν και τα καβούρια στις τσέπες σας. Πολύ καβούρι όμως λέμε ρε παιδιά. Από τον Τζιοβάνι και τον Καρεμπέ να καταντήσουμε να ψάχνουμε δανεικούς και ελεύθερους? Τσάμπα παίκτες δεν υπάρχουν. Ότι πληρώσεις παίρνεις.
Αν δεν πάρεις παίκτες το καλοκαίρι τότε το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις κάτι ……άλλο στο τέλος της χρονιάς. Καταλαβαίνετε όλοι πιστεύω τι είναι αυτό που θα πάρουμε. Για να μην λέμε και ακατάλληλα πράγματα.
Μας κούρασε ήδη και ο προπονητής με τα συστήματα του. Μας κούρασε με την εμμονή του στο αμυντικό και καταστροφικό ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει. Και μην περιμένετε να δούμε θέαμα φέτος. Δυστυχώς. Θα δούμε πάλι κάτι από τον Ολυμπιακό που είδαμε επί Τ. Λεμονή πρόπερσι και σιχτιρίζαμε όλοι. Μόνο που φέτος δεν θα υπάρχει Κοβάσεβιτς για να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό, όπως έκανε επί Λεμονή. Και αυτό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα.
Θα παίζουμε που θα παίζουμε κατενάτσιο, δεν έχουμε και κάποιον να βάζει το εύκολο γκολ, μάλλον θα βλέπουμε γκολ με το σταγονόμετρο. Και όταν δεν υπάρχει το εύκολο γκολ δεν υπάρχουν και οι εύκολες νίκες. Και στις εύκολες νίκες χάνονται τα πρωταθλήματα, όχι τόσο στα ντέρμπυ.
Επίσης μας κούρασε η ακατανόητη ανάπτυξη της ομάδας. Όταν καταλάβει ο προπονητής τι σύστημα παίζει ας μας το πει αι σε εμάς.
Όπως ας μας πει και γιατί δεν χωρούσε στην ομάδα και έπρεπε να φύγει ο Μπελούτσι και σε ποια θέση παίζει επιτέλους φέτος ο Ντουντού. Ο Οποίος δείχνει χαμένος μέσα στο παιχνίδι της ομάδας μιας και δεν έχει συγκεκριμένη θέση.
Και πως θα παίξουμε το 4-4-2 που μας έλεγε από την αρχή της χρονιάς, όταν σε όλα τα ματς μέχρι τώρα παίζει με έναν επιθετικό, ο οποίος κάθε άλλο παρά επιθετικός είναι, αφού βολοδέρνει μεταξύ κέντρου και αντίπαλης μεγάλης περιοχής.
Αυτές είναι οι μικρές απορίες μου και οι λόγοι για τους οποίους , νοιώθω ότι με έχουν κουράσει όλοι. Ελπίζω η απογοήτευση μου να είναι προσωρινή και όλα να διορθωθούν γρήγορα.
Αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Φως στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται για την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: