Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Το πήραμε το χρήμα, τώρα ρίξτε το και πάρτε παίκτες επιτέλους

Μετά τον έτσι και αλλιώς σίγουρο αποκλεισμό του πολυμετωπικού χθες το βράδυ, όλο το Market pool της ΟΥΕΦΑ έρχεται στον Θρύλο. Δηλαδή περίπου 4-4,5 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω μπαίνουν αβίαστα στα ταμεία του Ολυμπιακού.
Πολύ ωραία. Δανεικά είναι αυτά. Πέρυσι τα πήρε ο βάζελος φέτος εμείς.
Τώρα όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον. Όχι ότι υπήρχε πριν για να λέμε και την αλήθεια. Έπρεπε να είχατε πάρει παίκτες εδώ και 4 μήνες. Αλλά τότε είχατε την «καραμέλα», ότι δεν έχετε λεφτά. Τώρα έχετε σίγουρα 17-18 εκατομμύρια από την ΟΥΕΦΑ και το Champions League.
Οπότε κόψτε τον λαιμό σας και πάρτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αριστερό χαφ και επιθετικό ΤΩΡΑ!!!!!
Γιατί αλλιώς θα έχετε εγκληματήσει εις βάρος της ομάδας αν δεν πάρετε παίκτες. Θα έχετε διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα. Το κάνατε ήδη το καλοκαίρι, όταν στείλατε τον Λέτο στον βάζελο. Δεν είχα πρόβλημα να φύγει ο παίκτης και το είχα γράψει από τότε. Αλλά με την προϋπόθεση ότι θα ερχόταν ισάξιος ή καλύτερος παίκτης στην θέση του. Αλλά φτάσαμε στις 26 Αυγούστου και παίκτη δεν έχουμε πάρει ακόμη. Ενώ ο Λέτο βγάζει μάτια στους απέναντι. Για την ώρα τουλάχιστον. Και εσείς μου βγάζετε τον μέτριο Ζαϊρί mvp σε κάθε αγώνα, μήπως και ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου και τον πλασάρετε σαν παικταρά. Αλλά ο κόσμος δεν είναι μαλάκας. Βλέπει και καταλαβαίνει. Και δεν μπορεί να συγκρίνει τον παικταρά Λέτο με τον Ζαϊρί. Ήμαρτον. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Ο Ζαϊρί ήρθε σαν αναπληρωματικός του Γκαλέτι. Και αυτό πρέπει να παραμείνει. Τέλος.
Και με την ευκαιρία θέλω να τονίσω ότι είναι το λιγότερο ιεροσυλία να φοράει το θρυλικό νούμερο 11 του Τζόλε ο Ζαϊρί. Ντροπή σε αυτούς που τον άφησαν να επιλέξει και να πάρει τον αριθμό αυτό στην φανέλα του.
Αν λοιπόν εσείς, (στην διοίκηση αναφέρομαι), θέλετε να κάνετε χάρισμα το πρωτάθλημα στους βάζελους φέτος και να τους στείλετε απευθείας στους ομίλους του επόμενου Champions League , τότε να μας το πείτε να μην αγοράζουμε εισιτήρια διαρκείας και να αισθανόμαστε και ηλίθιοι από πάνω.
Η υπομονή μας έχει και τα όρια της. Έχετε ακόμη 5 ημέρες για να κλείσετε τις μαύρες τρύπες του ρόστερ. Αν δεν το κάνετε, θα είσαστε υπόλογοι ενώπιον όλου του κόσμου του Θρύλου.
Κανονίστε την πορεία σας και πράξτε ανάλογα.

Για τον αγώνα σήμερα το βράδυ δεν συζητάω τίποτε. Το θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να κάνουμε άλλη μια νίκη και μάλιστα επιτέλους με καλή εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: