Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός - Σερίφ 1-0, μαύρα χάλια

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ. Δύο λέξεις φτάνουν για να περιγράψω τον σημερινό Ολυμπιακό. Απαράδεκτος πραγματικά. Ασύνδετος, άνευρος, χωρίς φαντασία, χωρίς επιθετική ανάπτυξη, χωρίς παίκτες....για να δώσουν τις λύσεις που χρειάζονται.
Και ένας προπονητής που επιμένει να νομίζει ότι βρίσκεται στην Ανόρθωση και να παίζει με κάποια Σέριφ στο Καραϊσκάκη με 9 αμυντικούς ποδοσφαιριστές και 3 αμυντικά χαφ. Ντροπή πραγματικά!!! Το σύνθημα της εξέδρας " ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" τα λέει όλα. Δεν χρειάζεται να πω τίποτε παραπάνω. Και επιτέλους......
ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.......... Άντε γιατί μας τα πρήξατε φέτος όλο το καλοκαίρι.
Μια πρόβλεψη θα κάνω. Στους ομίλους του Champions League αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τύχη. Θα πάει η πεντάρα σύννεφο. Να με θυμηθείτε. Και στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν θα είναι καλύτερα , να το θυμάστε. Εύκολες νίκες δεν θα υπάρχουν φέτος πουθενά. Ούτε καν στο Καραϊσκάκη. Θα φτύνουμε αίμα να βάλουμε γκολ. Το ποιος φταίει όλοι το ξέρετε. Δεν χρειάζεται να σας το γράψω.

Συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Τιμούρ Κετσπάγια): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοβ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Κ. Παπαδόπουλος (46' Λεντέσμα), Μαρέσκα, Ντουντού (62' Ντιόγκο), Λεονάρντο, Γκαλέτι (65' Γκαλίτσιος), Μήτρογλου.

Σερίφ Τιρασπόλ (Λεονίντ Κουτσούκ): Ναμάσκο, Τσίνια, Ταρκνισβίλι, Ντα Κόστα, Ροντρίγκες, Κορνέενκοφ, Αρμπάνας, Ρουαμπά, Μπαλίμα (82' Βολκόφ), Ντιέντιου (58' Σουβόροφ), Ερόκιν (65' Κουτσούκ).

Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο (Ισπανία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: