Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Δεν κουνιέται φύλλο στην ΠΑΕ

Η καλοκαιρινή ραστώνη συνεχίζεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα έχει τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ουσιαστικά από το τέλος Απριλίου. Δηλαδή εδώ και 3,5 μήνες. Και τότε όλοι ξέραμε ότι η ομάδα χρειάζεται παίκτες να αντικαταστήσουν αυτούς που έφυγαν για τον έναν ή άλλο λόγο. Και δεν ήταν λίγοι. Ήταν πολλοί και σημαντικοί αυτοί που έφυγαν. Έγιναν κάποιες μεταγραφές καλές γενικά, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν. Οι θέσεις του αριστερού χαφ και του επιθετικού περιοχής παραμένουν ορφανές. Και το πρόβλημα όσο πάει θα διογκώνεται. Γιατί όταν θα αντιμετωπίσουμε πραγματικά καλές ομάδες τότε οι ήδη υπάρχοντες παίκτες δεν θα μπορούν να κάνουν την διαφορά, γιατί απλά είναι μέτριοι. Δεν φτάνει να έχεις την διάθεση να γίνεις Τζόλε ή Κοβάσεβιτς, πρέπει να μπορείς κιόλας. Και δυστυχώς αυτοί που έχουμε δεν μπορούν. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσο και να θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας και να παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας ότι είμαστε πλήρης, δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Και το χειρότερο είναι ότι υπήρχαν διαθέσιμοι οι παίκτες για να καλυφθούν τα κενά. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ και εξακολουθούν να μην υπάρχουν. Γι’αυτό και χάθηκαν όλοι οι «υποτιθέμενοι» μεταγραφικοί στόχοι και τα «καλοκαιρινά σήριαλ».
Αλλά είναι το λιγότερο εξοργιστικό να μην μπορεί ή να μην θέλει η διοίκηση 3,5 μήνες τώρα να καλύψει τις τρύπες στο ρόστερ. Πραγματικά τραγικό!!
Προσωπικά η απογοήτευση μου φέτος είναι πολύ μεγάλη. Δυστυχώς κάποιοι εξακολουθούν να μην διδάσκονται από το παρελθόν. Και εξακολουθούν να κάνουν τα ίδια τραγικά λάθη. Ήδη η ομάδα θα πάει στα ματς με την Σέριφ και στα πρώτα 2-3 (πολύ δύσκολα ματς στο Ελληνικό πρωτάθλημα), με πολλές ελλείψεις βασικών παικτών λόγω τραυματισμών.
Ελπίζω στα Ευρωπαϊκά ματς να μην έχουμε πρόβλημα, (λόγω δυναμικότητας του αντιπάλου). Αλλά αν στα 4 πρώτα ματς του πρωταθλήματος από τα οποία τα 3 είναι εκτός με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λάρισα, δεν κάνουμε νίκες, (που το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο), τότε θα έχουμε μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία, από την έναρξη ουσιαστικά του πρωταθλήματος και θα κυνηγάμε τους άλλους.
Και όλοι ξέρουμε ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα όποιος κυνηγάει στην βαθμολογία, σπάνια τα καταφέρνει να ανατρέψει την κατάσταση.
Κατά τα άλλα συνεχίστε την καλοκαιρινή σας σιέστα και τις διακοπές σας στην Μύκονο και μην ασχολείστε με την ομάδα και τους παίκτες που χρειάζεται..
Καλά μπάνια……..Οταν πιάσουν οι βροχές θέλω να σας δω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: