Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Δηλώσεις του μάνατζερ του Μαντσίνι

"Δεν γνωρίζω τίποτα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού" τόνισε με δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" o μάνατζερ του Βραζιλιάνου Μανσίνι που αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο των "ερυθρολεύκων" για τη θέση του αριστερού χαφ.

Ο Ρομπέρτο Καλέντα ατζέντης του 29χρονου Βραζιλιάνου μέσου στη συνέχεια σχολίασε: "Δεν υπάρχει καμία πρόταση του Ολυμπιακού σε εμένα για τον Μανσίνι. Ουδέποτε υπήρξαν επαφές μεταξύ των δυο πλευρών. Βέβαια δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο Ίντερ και Ολυμπιακός να μίλησαν απευθείας. Όμως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα το μάθαινα εγώ πρώτος και θα συζητούσα μαζί του".

Για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ελλάδα ο Μανσίνι είπε:

"Δεν μπορώ να απαντήσω σε μια υποθετική ερώτηση από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση. Πάντως ο Μανσίνι θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ίντερ έχει επενδύσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει και φέτος πιστεύουν ότι θα κάνει μια καλή σεζόν".

Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον για τον Ομπίνα τόνισε:

"Εγώ δεν είμαι μάνατζερ του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, όμως η Ίντερ με εξουσιοδότησε να του βρω ομάδα. Με τον Ολυμπιακό πράγματι είχαμε επαφές και πρόταση, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωση του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: