Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Σ. Θεοδωρίδης: Πληροφορούμαι ότι θα γίνει μεγάλη μεταγραφή

«Ο πρόεδρος ποτέ δεν έχει αφήσει την ομάδα χωρίς παίκτες. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει κάτι μεγάλο. Ετοιμάζεται καλή μεταγραφή. Αυτό πληροφορούμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ; «Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι και θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό που στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ παίζουμε στο Καραϊσκάκη με την Άλκμααρ. Αυτό θα είναι καθοριστικό παιχνίδι. Πολύ καλό είναι που κλείνουμε την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη. Περιμένω έναν διαφορετικό Ολυμπιακό από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά για το ματς με την Λάρισα το μόνο που περιμένω είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», σημείωσε.

Τέλος, έκανε, ξανά, και μία αναφορά στον κόσμο, τον οποίο, όπως είπε, έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. «Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και στον προπονητή. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τρομακτικές απαιτήσεις και θέλει τον Ολυμπιακό να είναι μεγάλη ομάδα και έχουν δίκιο, αλλά όλα θα πάνε καλά μόλις η ομάδα βρει τον ρυθμό της. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές. Μετράει το αποτέλεσμα ακόμα και με μισό-μηδέν», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: