Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Λάρισα - Ολυμπιακός 0-2

O Ολυμπιακός χωρίς να παίξει κανένα σπουδαίο ποδόσφαιρο πέρασε αέρας από το Αλκαζαρ νικώντας την κάκιστη Λάρισα με 2-0 και άρχισε με επιβλητικό τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο στις εγχώριες διοργανώσεις.
Και μάλιστα παίζοντας με τις γνωστές απουσίες των τραυματιών αλλά και των Γκαλέτι-Παπαδόπουλου που ήταν τιμωρημένοι.
Γενικά ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό και ο Ολυμπιακός τον διαχειρίστηκε με πολύ μεγάλη άνεση σε όλη του την διάρκεια, παίζοντας κυρίως για να ελέγξει τον ρυθμό του. Εβαλε 2 πολύ ωραία γκολ με τους Λεονάρντο και Μαρέσκα και μετά κάθησε. Θα μπορούσε βέβαια να έχει πετύχει και άλλα 2 τουλάχιστον γκολ αν ήταν λιγότερο ατομιστής ο Ζαϊρί.
Πάντως θα πρέπει να πούμε ότι απέναντί του είχε μια ομάδα πραγματικά μαύρα χάλια. Μιλάμε ότι όπως είδα την Λάρισα την έχω φαβορί για τις τελευταίες 5 θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οπότε για την ώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Η ουσία είναι ότι για άλλο ένα ματς ο Ολυμπιακός ήταν σχετικά αργός και έπαιξε πάλι συντηρητικά. Αλλά για ακόμη έναν αγώνα (5ο στην σειρά) δεν δέχθηκε γκολ και πήρε πάλι την νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρζ, Μπουκουβάλας (76' Ντε Νίγκρις), Βενετίδης (54' Κατσιαρός), Νταμπίζας, Γιαννακόπουλος, Τουαμά, Μετίν, Άαραμπ, Ρομέου (58' Σίμιτς), Ιγκλέσιας, Αμπουχατζίρα.

Αναπληρωματικοί: Σέρεμετ, Βλασόπουλος, Ντε Νίγκρις, Σίμιτς, Τριποτσέρης, Κατσιαρός, Σιατραβάνης.

Ολυμπιακός (Τιμούρ Κετσπάγια): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ζαϊρί, Ζεβλάκοβ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μήτρογλου (58' Ντιόγκο), Λεονάρντο, Μαρέσκα, Λεντέσμα (78' Κ. Παπαδόπουλος), Πάντος (46' Γκαλίτσιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: