Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ποιοι πρέπει να είναι οι φετινοί στόχοι του Θρύλου σε όλα τα σπορ

Με βάση την περυσινή συγκομιδή τίτλων, (9 τίτλοι-υπερκούπωση πάλι είχαμε), πιστεύω ότι οι φετινοί στόχοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι οι ακόλουθοι στα κυριότερα αθλήματα.
Ποδόσφαιρο: Ο στόχος θα πρέπει να είναι σαφώς το ντάμπλ στην Ελλάδα και η καλή πορεία στην Ευρώπη.
Μπάσκετ: Η ομάδα πλέον δεν είναι καινούργια όπως πέρυσι, ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με ΝΒΑερς, άρα ο στόχος θα πρέπει να είναι το Triple Crown και τίποτε άλλο.
Βόλεϊ ανδρών: Ο στόχος βάση της ομάδας που δημιουργήθηκε φέτος θα πρέπει να είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και η συμμετοχή στο Final 4 του κυπέλου πρωταθλητριών (αν και έχει πολύ καλές ομάδες εκεί).
Βόλεϊ γυναικών: Εδώ το τμήμα παρά λίγο να διαλυθεί φέτος, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε και τρελές απαιτήσεις. Πάντως αν τυχόν κατακτηθεί κάποιος τίτλος θα είναι τεράστια επιτυχία φέτος.
Πόλο ανδρών: Δεν το συζητάμε ότι στην Ελλάδα το νταμπλ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και μάλιστα αήττητοι πάλι όπως πέρυσι. Απλά φέτος πρέπει να φτάσουμε και στο Final 4 του κυπέλου πρωταθλητριών και ότι βγει.
Πόλο γυναικών: Τα κορίτσια του πόλο μας εξέπληξαν ευχάριστα πέρυσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε φέτος οι προσδοκίες μας αυξάνονται. Ο στόχος θα πρέπει να είναι η κατάκτηση του ντάμπλ στην Ελλάδα και η συμμετοχή στο Final 4 του κυπέλου πρωταθλητριών και γιατί ότι η κατάκτηση του.
Κολύμβηση: Ο στόχος δεν θα πρέπει να είναι τίποτε άλλο από την κατάκτηση του 51ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Στίβος: Το πρωτάθλημα πρέπει να είναι ο στόχος για την νέα χρονιά για την ομάδα στίβου του Ολυμπιακού, όπως έγινε και φέτος άλλωστε. Μόνο που θα πρέπει να κατακτηθεί ο τίτλος και στις γυναίκες και όχι μόνο στην γενική βαθμολογία.
Superleagueformula: Ο στόχος για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων στην Formula , που έχει ξεκινήσει ήδη, θα πρέπει να είναι το πλασάρισμα της αγωνιστικής ομάδας του Ολυμπιακού στην πρώτη 6άδα και η κατάκτηση τουλάχιστον μιας πρώτης θέσης σε κάποιο από τα εναπομείναντα Grand Prix. Ήδη υπάρχει φέτος μια 2η θέση, οπότε περιμένουμε κάτι καλύτερο.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν ευελπιστούμε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να στοχεύει στην κατάκτηση φέτος 13 τίτλων στα κυριότερα αθλήματα, έναντι 9 που είχε κατακτήσει πέρυσι.
Ας ελπίσουμε να τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: