Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Κετσπάγια: "Δεν είναι τυχαία η Σερίφ"

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, δήλωσε: "Είμαστε επαγγελματίες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο άθλημα αλλά η δουλειά μας. Προπονούμαστε κάθε μέρα, έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε με σοβαρότητα και να κερδίσουμε. Η Σέριφ δεν είναι τυχαία ομάδα, έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι εδώ και φυσικά τους αξίζει να δείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση. Σίγουρα είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε με σοβαρότητα και να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.
Όταν ξεκινάς τα επίσημα παιχνίδια αυτό που θέλεις είναι να πάρεις το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο σε 2 μήνες να δέιξουμε θέαμα και να πάρουμε και το αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει τους παίκτες που μπορούν να παίξουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά την αναβολή της αγωνιστικής, τόνισε: "Ήταν σωστή η απόφαση της αναβολής αν και θα έπρεπε να αναβληθεί όλη η αγωνιστική, όμως όλα έγιναν τελευταία στιγμή. Είναι εύκολο να πεις τι θα γινόταν αν παίζαμε. Εγώ θα προτιμούσα να μην είχαν γίνει όλα αυτά στην Αττική. Εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα".

Για το ντεφορμάρισμα μερικών σημαντικών ποδοσφαιριστών, απάντησε: "Είναι ανησυχητικό αλλά το ευχάριστο είναι πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε παρά τις απουσίες. Η ομάδα βρίσκει τις λύσεις.
Αυτά τα παιδιά στη συνέχεια θα βρουν την φόρμα τους. Έχουμε αρκετούς παίκτες που οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να βοηθήσουν. Τους υπολογίζουμε όλους. Κάποιοι θα παίξουν αύριο και κάποιοι με την ΑΕΛ. Δεν παίζει μόνο η ομάδα που κερδίζει. Βλέπουμε κάθε μέρα τους παίκτες κι αυτοί που είναι καλύτεροι πριν από κάθε παιχνίδι παίζουν. Ευτυχώς έχουμε πολλούς παίκτες".

Τέλος ο Κετσπάγια ευχήθηκε: "Μακάρι να υπάρχει καλό θέαμα αλλά και νίκη. Δεν παίζουμε όμως μόνο εμείς αλλά και οι αντίπαλοι. Ελπίζουμε και για γκολ και για θέαμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: