Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Βλέπει Μαντσίνι

Στη μεταγραφική σαπουνόπερα του καλοκαιριού και στο σημείο που οι θεατές λυγίζουν μπροστά στην ομολογία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για έλλειψη χρημάτων και αδυναμία μεταγραφών, εκεί έρχεται να προστεθεί και το όνομα του Βραζιλιάνου Αρμάντο Μαντσίνι… σύμπτωση;

Ο Αρμάντο Μαντσίνι της Ίντερ είναι ο νέος μεταγραφικός στόχος των ερυθρόλευκων, που βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Αντίθετα όπως από την παροιμία, που θέλει τον πεθερό να έχει πρόβλημα, σε αυτόν τον γάμο εμπόδιο δεν μπαίνει η γνώμη των «νερατζούρι», αλλά του ίδιου του γαμπρού, που θα ήθελε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι σε ένα ποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Οι Πειραιώτες παραδέχονται τη μεγάλη επιθυμία τους να φέρουν τον Βραζιλιάνο στο λιμάνι, γνωρίζοντας ωστόσο την εξίσου μεγάλη δυσκολία της περίπτωσης. Μοναδικό σημάδι ελπίδας μέχρι στιγμής είναι το γεγονός πως στα γραφεία της Ίντερ δεν έχουν φτάσει ακόμα άλλες προτάσεις απόκτησης του ποδοσφαιριστή και μπροστά στο φόβο του… ολότελα… ίσως επιλέξει… την Παναγιώτενα.

Κανείς δε βάζει στοίχημα για τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, αφού καμία ασφαλή πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν αυτή η μεταγραφή ολοκληρωθεί, οι ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να ενισχυθούν σημαντικά στην αριστερή πτέρυγα, μετά το κενό των Τζόρτζεβιτς και Λέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: