Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Αποθέωση για τους Αδερφους Αγγελόπουλους

Η ιστοσελίδα των ΗΠΑ, hoopsworld, κατατάσσει τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη λίστα με τους 50 πιο ισχυρούς παράγοντες του παγκόσμιου μπάσκετ!
Οι ηγέτες του μπασκετικού Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συμπεριλαμβάνονται στους 55 πιο ισχυρούς άνδρες του παγκόσμιου μπάσκετ σύμφωνα με αφιέρωμα του site, hooopsworld.com και συγκεκριμένα καταλαμβάνουν την 39η θέση της σχετικής λίστας.

Mάλιστα τονίζεται χαρακτηριστικά: "οι Έλληνες αδελφοί είναι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και είναι ανάμεσα στους πιο πλούσιους άνδρες του κόσμου, με περιουσία που ξεπερνά τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια. Οι πλοιοκτήτες και παραγωγοί χάλυβα έκαναν το ΝΒΑ να σταματήσει, όταν πρόσφεραν στον Τζος Τσίλντρες των Ατλάντα Χοκς 20 εκατομμύρια δολάρια και φέτος το καλοκαίρι ήταν ικανοί να "κλέψουν" από τους Ντένβερ Νάγκετς τον Λίνας Κλέιζα και τον Βον Ουέιφερ από τους Χιούστον Ρόκετς. Τα αδέρφια κατάφεραν να εδραιωθούν ως μία πραγματική απειλή στην ελεύθερη αγορά του ΝΒΑ και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να φύγουν σύντομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: