Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Νορτζελαντ-Ολυμπιακός 0-2

Ενας κακός για μια ακόμη φορά Ολυμπιακός κατάφερε και νίκησε την Νόρτζελαντ με 0-2 χάρη σε 2 γκολ των Μήτρογλου στο 73΄και Λέτο στο 90+2.
Με πολλές αλλαγές από τον προπονητή για μια ακόμη φορά, (να δούμε πότε θα παίξει μια ίδια εντεκάδα σε 2 συνεχόμενα παιχνίδια) και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση σε όλο σχεδόν το πρώτο ημίχρονο άφησε τους Δανούς να φανούν επικύνδυνοι στο μέτρο του δυνατού πάντα, μπροστά στην εστία του Νικοπολίδη. Τελικά χωρίς να παίξει σπουδαία μπάλλα πέτυχε 2 γκολ και τον στόχο του που ήταν η νίκη.
Λένε ότι το αποτέλεσμα μετράει αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Πρέπει να δούμε επιτέλους και λίγη μπάλλα από την ομάδα. Και επιτέλους πρέπει ο κ. Βαλβέρδε να κατασταλάξει σε μια ενδεκάδα. Δεν γίνεται συνέχεια να παίζει με 7-8 νέους παίκτες στην ενδεκάδα σε κάθε ματς. Δεν αποκτάει ομοιογένοια έτσι η ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νόρντζελαντ (Μόρτεν Βίγκχορστ): Χάνσεν, Κιμπέμπε, Κίλντεντοφτ, Λούντμπεργκ, Κάρλσεν, Μπερνιέρ, Μπέρνμπουργκ, Νακατζίμα-Φαράν (64' Κρίστενσεν), Σ. Ρίχτερ, Νταλ (76' Πέντερσεν), Τζ. Ρίχτερ (83' Στορμ).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Αβ. Παπαδόπουλος, Αντζας, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι (60' Ντιόγκο), Λεονάρντο, Μπελούτσι (85' Ντουντού), Μήτρογλου (81' Λέτο).

Κίτρινες κάρτες: Κάρλσεν (Νόρντζελαντ), Μπελούτσι, Στολτίδης, Άντζας (Ολυμπιακός) Κόκκινες κάρτες: Στολτίδης (Ολυμπιακός)

Διαιτητής: Μέσνερ Σ. (Αυστρία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: