Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Διαφορά ποιότητας...

Έτσι είναι τα πράγματα στην ζώη, αγαπητοί φίλοι.Δεν παίξαμε μπάλα γι' ακόμη μία φορά.Συμφωνώ.Επίσης πετύχαμε μια νίκη εκτός έδρας,και μάλιστα με 0-2, που ουσιαστικά μας έδωσε την πρόκριση από τώρα.Και πάλι συμφωνώ.Όλο αυτό μου θυμίζει μια ιστορία που συνεχώς επαναλαμβάνεται σε πολλά γήπεδα, σε όλο τον πλανήτη.Η ιστορία λέγεται:"η ανωτερώτητα του ισχυρότερου".
Μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού έχει κάθε χρόνο να δώσει τουλάχιστον 47 με 50 επίσημα παιχνίδια,ανάλογα με την χώρα στην οποία αγωνίζεται.Ο αντίστοιχος Ολυμπιακός την Αγγλίας,για παράδειγμα(που δεν υπάρχει,έτσι,ένας είναι ο Θρύλος!) προετοιμάζεται για 70 παιχνίδια την σεζόν!Δεν γίνεται λοιπόν,εκ των πραγμάτων,να αγωνίζεσαι σε όλα τα παιχνίδια σαν να έχεις να κάνεις το ματς της ζωής σου,αντιθέτως με τους εκάστοτε αντιπάλους σου που παίζουν έτσι ακριβώς,διότι γι' αυτούς ΕΙΝΑΙ το ματς της ζωής τους.
Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο,σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας με μία σαφέστατα υποδεέστερη ομάδα, ο σύλλογος που είναι ο δυνατότερος μπαίνει στο παιχνίδι έχοντας και μία αίσθηση συντήρησης.Εκμετταλεύεται την διαφορά ποιότητας με τους αντιπάλους,παίρνει αυτό που θέλει και μέτα αυτοσυντηρείται μέσα στο γήπεδο.Απέναντι σε μία ομάδα εμφανώς αδύναμη,που θα χρησιμοποιήσει χίλια-δύο τρικ μπας και πετύχει την έκπληξη,ο ανώτερος αντίπαλος πρέπει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και ταυτόχρονα,έχοντας στην άκρη του μυαλού του και τα δυσκολότερα που έρχονται,να κάνει και κάποια συντήρηση δυνάμεων.
Εν κατακλείδη,συμφωνούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλή εμφάνιση.Όμως,δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι τελικά πήρε την νίκη-πρόκριση,και παράλληλα έκανε και το απαραίτητο ροτέισιον,ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος για τα σαφέστατα δυσκολότερα ματς που έρχονται.Δεν υπάρχει λόγος να ξεσκίσω παίκτες,προπονητή και πρόεδρο,την ώρα που για μένα, ως οπαδό,οι στόχοι είναι:Πρωτάθλημα,Κύπελλο και(γιατί όχι) Τελικός ΟΥΕΦΑ!

Υ.Γ. 1:Το ίδιο κείμενο, με ελάχιστες τροπόποιησεις, ενδέχεται να το βρείτε και σε φόρουμ οπαδών της Ίντερ!Όχι,δεν τους αντέγραψα!Απλώς,είναι οι ομοιότητες που παρουσίαζαν τα χθεσινά παιχνίδια.Δεν έχει πλάκα η ζωή;

Υ.Γ. 2:Για μία μέρα,ένας Γάβρος και ένας Νερατζούρι λένε τα ΙΔΙΑ ακριβώς πράγματα για την χθεσινή αντίπαλό τους!Τελικά, η ζωή έχει πολλή πλάκα!

Υ.Γ. 3:Φανούρη,προχώρα,και μην σταματάς πουθένα!Και τον Γενάρη,σου ετοιμάζουν και άλλη φουρνιά δανεικών,ώστε να σωθείς κούτσα-κούτσα και να δηλώσεις και του χρόνου υποταγή στην "οικογένεια"!Φοβάμαι ότι είναι κοντά η ώρα των κουμπουριών, και μακάρι να διαψευστώ.

Υ.Γ. 4:Δεν έχω δημοσιογραφική ταυτότητα,και γι' αυτό δεν γράφω σκληρότερα πράγματα.Με μηνύσεις,μπορούν να με κλείσουν φυλακή!Άλλα ορισμένα πράγματα πια,βγάζουν μάτι!Δεν είμαι δημοσιογράφος,αλλά δεν είμαι και ηλίθιος,και ούτε μπορώ να το παίξω!!!

Υ.Γ. 5:Η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας,είναι ο Παναθηναικός,εντάξει, το εμπεδώσαμε!

Υ.Γ. 6:Είδατε τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν ακούει όλη την μέρα "αντικειμενικές" μεταδόσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: