Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Μια από τα ίδια ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι του εκτός έδρας ήταν απλά απογοητευτικός. Χθες δεν πέταξε στα σκουπίδια μόνο ένα ημίχρονο όπως έκανε μέχρι τώρα αλλά ολόκληρο τον αγώνα. Και έτσι κατάφερε να πετάξει 2 βαθμούς απέναντι σε μια πολύ κακή ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Κακή και αντιαθλητική ομάδα. Γιατί έτσι έπαιξε τον Ολυμπιακό χθες με την ανοχή του διαιτητή, ο οποίος επέτρεψε στον ΟΦΗ να τελειώσει το ματς με 11 παίκτες ενώ έπρεπε να τελειώσει τουλάχιστον με 10. Και ο οποίος δεν έδωσε πέναλτυ σε αντιαθλητική αντροπή στον Μπελούτσι και ακύρωσε μια γκολάρα του Ντιόγο ως επιθετικό φάουλ. Να δούμε επιτέλους θα βγει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τις διαιτησίες φέτος? Ηδη έχουν σφυρίξει 2 ανύπαρκτα πέναλτυ ενώ χθες έγιναν όργια χωρίς να τιμωρηθούν.
Στο αγωνιστικό κομάτι μάλλον ο κ. Βαλβέρδε πρέπει να ανασκουμπωθεί και να βρει λύσεις επειγόντως γιατί αυτό που συμβαίνει φέτος εκτός έδρας είναι τραγικό. Δεν παίζει κανείς ποδόσφαιρο. Ολοι κρύβονται και κυρίως οι ακριβοπληρωμένοι ξένοι της ομάδας. Αλήθεια εκείνος ο Λέτο θα παίξει κανένα ματς εκτός έδρας ή μόνο στο Καραϊσκάκη θα παίζει? Αντε να γίνει καλά ο Τζόλε γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Πάλι η ομάδα έπαιξε αμυντικά λες και αντιμετώπιζε καμία σοβαρή ομαδάρα. Πάλι έπαιξε με έναν επιθετικό μέχρι να καταλάβει το λάθος του ο Βαλβέρδε και να βάλει τον Ντάρκο. Και πάλι χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Ενώ τραυματισμοί προστέθηκαν στους ήδη αρκετούς. Αφού δεν συμπλήρωσαν το ρόστερ το καλοκαίρι τώρα τρέχουμε.

ΟΦΗ (Φράντισεκ Στράκα): Μάλαρζ, Μπαρκαουάν, Ταραλίδης, Σταυρακάκης (29΄ Σίμιτς), Ισά, Ρουμπάκης, Σφακιανάκης, Δημούτσος (73΄ Πόποβιτς), Μονιάκης, Κουνενάκης, Εντόι (84΄ Κοστόφσκι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (72΄ Οσκαρ), Ντιόγκο, Ρ. Μπράβο, Αντζας, Ντουντού (48΄ Μενδρινός), Α. Παπαδόπουλος, Λέτο (60΄ Κοβάτσεβιτς), Μπελούτσι, Τοροσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: