Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Σύνδεση με HOL το μπάσκετ

O Διευθυντής Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: "Καλωσορίζουμε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός την hellas online, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας και internet και έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη για το πρόγραμμα marketing της ΚΑΕ.
Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με την hellas online και είμαστε σίγουροι ότι η συμμετοχή της στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα συμβάλει αποφασιστικά στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της εταιρείας και θα δημιουργήσει σημαντικές υπεραξίες.

H συνεργασία αυτή επεκτείνεται σε πολλούς τομείς και εμπεριέχει μία σειρά από ενέργειες και δράσεις που θα ενθουσιάσουν τους φίλους της ομάδας μας". Ο κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης, Διευθυντής Marketing της hellas online, δήλωσε: "Ξεκινάμε με ενθουσιασμό τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία, καθώς η συστηματική δουλειά και το πάθος για την επίτευξη υψηλών στόχων χαρακτηρίζουν τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την hellas online. Θα είμαστε δίπλα για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας για άφθονες συγκινήσεις, πλούσιο θέαμα και τίτλους". Η hellas online αποτελεί την 9η εταιρεία που συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: