Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Λάμψε,αστεράκι,λάμψε!!!

Ανοικτή επιστολή προς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Νικλήτσιώτη,εντάυθα:

Βάλτε μανατζαραίους,λυτούς και δεμένους,όποιον μπόρει και πάρτε ΑΜΕΣΩΣ μεταγραφή για Ρεάλ,Μάντσεστερ,Άρσεναλ και 'Ιντερ.Δεν κάνω πλάκα και δεν είμαι βαλτός να χαλάσω το μέλλον τους στον Ολυμπιακό.Αλλά απλώς ζούμε στην μοναδική χώρα στον πλανήτη που ποδοσφαιρικά, τεράστια ΤΑΛΕΝΤΑ στην ηλικία των 18 ετών θεωρούνται ικανά μόνο για να διαπρέπουν στα φιλικά ή στις ομάδες Νέων των συλλόγων!Την στιγμή που Κασίγιας,Ραούλ,Μαρσέλο,Τζουρού,Μπαλοτέλι,Πικέ,Ντρέντε,Σανιά,Γουόλκοτ,Νάνι,Όμπινα και πολλοί άλλοι αγωνίζονται σε τόσο μεγάλους συλλόγους από την ηλικία των 16,17 ακόμη και 18 χρονών,θεωρώ ότι είναι τεράστια αδίκια για τους συγκεκριμένους παίκτες να μην έχουν ρόλο στο ρόστερ της Ανδρικής ομάδας.
Διάβαζω ότι Παπαδόπουλος και Νικλητσιώτης εντυπωσίασαν με την εμφανισή τους στο φιλικό με τον Ιωνικό.Μπράβο,αλλά σιγά το πράγμα,δυστυχώς!Δεν προπονούνται πλέον με τους μεγάλους και δια τούτου μάλλον δεν θα τους δούμε σε επίσημο παιχνίδι φέτος.Άρα,τι κάνουμε;Μεταθέτουμε τις εμφανίσεις τους στην Χώρα του Ποτέ-Ποτέ,καθώς από προηγούμενα παραδείγματα που έχουμε τα ταλέντα στον Ολυμπιακό παίζουν μετά τα 25 τους!
Κύριοι υπεύθυνοι,από την σεζόν 2010-11,σε ένα ενεργό ρόστερ 26 ατόμων ΠΡΕΠΕΙ υποχρεωτικά να έχεις 16 Έλληνες ποδοσφαιριστές,ώστε να ανταπεξέρχεσαι στο 6+5 ξένους στην 11αδα.Κοιτάξτε να βοηθούμε τον κάθε Σκόδρα,Γαλλή,Πηλαδάκη,Ζαγοράκη και Ρέμο να πλήρώνουν το ετήσιο μπάτζετ τους με τον ΕΝΑ(1) Έλληνα παίκτη που θα μας πουλούν,και στο μεταξύ μας παιχνίδι να γίνεται το γήπεδο τους Φαρ-Ουέστ από τον φανατισμό.Και αφήστε τους παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας να πάνε να παίξουν αλλού.Τους αξίζει και μας αξίζει!

Υ.Γ. 1:Όλα αυτά τα γράφω μήπως παρ'ελπίδα με διαβάσει κάποιος από τους υπεύθυνους και ευαισθητοποιηθεί.Όλοι μας προτιμούμε να δίνουμε 30 εκατομμύρια για 3 παίκτες και άλλους 3 από τισ Ακαδημίες,παρά τα ίδια λεφτά για 6 παίκτες με σαφώς μικρότερη αξία,άρα και περισσότερο ρίσκο στην αποκτησή τους.Κοινή λογική...

Υ.Γ. 2:Όσο αφορά το Στοίχημα,θα αναφέρω μόνο "σίγουρα" παιχνίδια.Όταν φθάσει αυτήν η στιγμή(καταλαβαινόμαστε,έτσι;) θα τα μοιράζομαι μαζί σας.Όπως θέλω κι εγώ να βγάζω σιγουρα λεφτά,έτσι επιθυμώ και για εσάς!

Υ.Γ. 3:Αφήστε τους άλλους να κάνουν φιέστες τον Άυγουστο.Μην τσιμπάτε στις προκλήσεις.Οι δικές μας φιέστες γίνονται μόνο Μάϊο,την ώρα που οι υπόλοιποι ξανακρύβονται στις τρύπες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: