Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Ξεκινάει η Β’ Εθνική

Ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Ένα πρωτάθλημα που αν αναμένεται να είναι από τα δυσκολότερα όλων των εποχών, καθώς έχουν συγκεντρωθεί πολλές ιστορικές ομάδες στην συγκεκριμένη κατηγορία, οι περισσότερες εκ των οποίων με συμμετοχές στην Α’ Εθνική.
Συγκεκριμένα οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα είναι οι εξής:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ.
Ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι φέτος είχαμε και το φαινόμενο της μαζικής εισροής μεγαλοπαραγόντων στις ομάδες της Β’ Εθνικής, που προδιαθέτει για μεγάλες μάχες και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Θυμίζω απλά τα ονόματα κάποιων μεγαλομετόχων ομάδων, Χριστοβασίλης, Μ. Ψωμιάδης, Σπανός, Σαλευρής, Θ. Μητρόπουλος, Α. Μπέος, Καλογιάννης, Κανελλάκης.
Καταλαβαίνετε τι έχουμε να δούμε φέτος. Σκηνές απείρου κάλους προβλέπω, καθώς δεν είναι και το πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα στον κόσμο η Ελληνική Β’ Εθνική. Έχουμε δει κατά καιρούς πράγματα και θαύματα. Ανάλογα προβλέπω ότι θα δούμε και φέτος. Χαμός θα γίνει για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, την οποία φαίνεται να διεκδικούν με αξιώσεις περίπου 9 από 18 ομάδες, δηλαδή οι μισές.
Ε ρε Γλέντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: