Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Με τον ΠΑΟ β’ αναμετράται αύριο ο Θρύλος

Με τον ΟΦΗ ή αλλιώς ΠΑΟ β΄ ή κατά τα κοινώς λεγόμενα από τον απλό κόσμο με το «παράρτημα», παίζει λοιπόν ο Ολυμπιακός το ερχόμενο Σάββατο. Με τον ΟΦΗ στον οποίο παίζουν ήδη δανεικοί 3 παίκτες του ΠΑΟ (Ντό’ι, Δημούτσος, Μάλαρτζ), και από τον οποίο «αγόρασε» (εδώ γελάμε), τον Τζόρβα το καλοκαίρι. Όχι παιδιά δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των δύο ομάδων. Τι είναι αυτά που λετε και σκέφτεστε. Πονηροί!!! Όλα είναι μια χαρά. Ο ΟΦΗ ανήκει στον Φ. Βατσινά. Χαχαχαχα!!!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
Ασφαλώς και είναι τυχαίο το προχθεσινό συλλαλητήριο των οπαδών του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για να απαλλαγούν από τον αχυράνθρωπο της ΠΑΕ.
Να δούμε πότε θα ασχοληθεί επιτέλους η Ελληνική δικαιοσύνη με το θέμα αυτό. Αν δεν κάνω λάθος η πολυμετοχικότητα απαγορεύεται και από την ΟΥΕΦΑ, έτσι δεν είναι? Αλλά θα μου πεις μήπως είναι η μοναδική περίπτωση?
Εδώ πριν από 2 μήνες ο Θ. Μητρόπουλος εκτός από το Αιγάλεω που έχει, αγόρασε και τον Ηλυσιακό για να τον κάνει «τράμπα» κατηγορία με το Αιγάλεω. Και το ελληνικό κράτος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Εδώ και πολλές δεκαετίες.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα με την ομάδα του ΟΦΗ. Αν καταφέρει να απαλλαγεί επιτέλους από τον έλεγχο της οικογένειας Βαρδινογιάννη θα έχει όλη την συμπάθεια μου. Αλλά μέχρι τότε θα εύχομαι να υποβιβασθεί για να ξεβρομίσει η πιάτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: