Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Στο Λουτράκι το Ράλλυ Ακρόπολις του 2009

Τελικά στην μάχη μεταξύ Λαμίας και Λουτρακίου, το Λουτράκι κατάφερε να επικρατήσει και να γίνει η νέα έδρα του ράλλυ Ακρόπολις για την νέα χρονιά και ίσως και για τις επόμενες.
Αφού σωστά αξιολόγησαν οι υπεύθυνοι της ΕΛΠΑ ότι τα 4 χρόνια που το ράλλυ Ακρόπολις έγινε στην Αθήνα, ήταν απλά μια αποτυχία αποφάσισαν να το μεταφέρουν ξανά στην επαρχία, που ο κόσμος διψάει για θέαμα.
Έτσι η ΕΛΠΑ έκανε διαγωνισμό για το ποιος θα διοργανώσει το φετινό Ακρόπολις, με 4 αρχικούς υποψήφιους, Χαλκίδα, Λουτράκι, Λαμία, Ιτέα με τελικό νικητή την πόλη του Λουτρακίου. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της έδρας ήταν κυρίως πιστεύω, η χορηγία ύψους 200.000 € του Club Hotel Casino Loutraki και 40.000€ ακόμη από τον όμιλο εταιριών του Άρη Βωβού. Τελικά έτσι μάλλον έγινε εύκολη η απόφαση δεν νομίζετε?

Προσωπική μου άποψη και την είχα καταθέσει μετά το τέλος του φετινού Ακρόπολις, είναι ότι θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στην περιοχή της Λαμίας, που υπάρχουν οι ιστορικότερες και καλύτερες ειδικές διαδρομές και που ο κόσμος το είχε αγκαλιάσει θερμά.
Τέλος πάντων αυτοί που αποφασίζουν ίσως ξέρουν καλύτερα. Ο χρόνος θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: