Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

"Ανίκανοι" ή απλώς ανίκανοι;

Είναι πραγματικότητα ότι στις τελευταίες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος(ή τις πρώτες 4 αγωνιστικές αν το πείτε,που έτσι είναι!)οι περισσότερες ομάδες της Superleague έχουν πολλά παράπονα από τις διαιτησίες που έχουν ως αυτήν την στιγμή.Εγώ δεν θα εστιάσω στο ύφος των δηλώσεων και των ανακοινώσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί ως τώρα αλλά σε μία ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ διαπίστωση:ότι όλοι έχουν δίκιο!!!
Η ελληνική διαιτησία πραγματικά περνάει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ημί-επαγγελματικής της καριέρας φέτος.Βλέπουμε σφυρίγματα που και ο πιο αδαής καταλαβαίνει ότι είναι λανθασμένα από την μέτάδοση της τηλεόρασης ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΡΙΠΛΕΥ!Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο!Και ακόμη και αν προσπαθήσουμε να προσπεράσουμε τα ανύπαρκτα οφσάιντ, τα υπάρκτα γκολ που δεν κατακυρώνονται και τα επίσης υπαρκτά πέναλντι που δεν γίνονται με την ευκολία που δίνονται τα ανύπαρκτα,για πρώτη φορά,σ' αυτήν την αγωνιστική,βρεθήκαμε να ανησυχούμε πραγματικά για την σωματική ακεραιότητα κάποιων παικτών!!!Τρείς φύγαν τραυματίες με φορείο σε 7 γήπεδα,και οι διαιτητές κοιτούσαν!Έλεος πια!
Και τώρα θα μου πείτε,τι να γίνει;Δεν διορθώθηκαν τόσα χρόνια,τώρα θα το κάνουν;Αυτό, ας το φροντίσουν οι Ανώνυμες Ποδοσφαιρικές Εταιρείες,των οποίων τα περιουσιακά τους στοιχεία κινδυνεύουν!Να ζητήσουν άμεσα εξηγήσεις γι' αυτό το χάλι!Μέσα μου παρακαλώ να τα κάνουν όλα αυτά προσχεδιασμένα οι διαιτητές,για να προσκομίσουν κάποιο προσωπικό όφελος.Διότι αν δεν είναι έτσι,πρόκειται για ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και πρέπει να πάνε αμέσως σπίτια τους!ΟΛΟΙ!Ας διακοπεί για κανα μήνα το πρωτάθλημα μέχρι να δουν τι γίνεται!Γιατί αν συνεχίσει έτσι,προβλέπονται θύελλες.Και η θύελλα τα μαζεύει όλα στο διάβα της,δεν κάνει διακρίσεις!

Υ.Γ. 1:Επαναφέρω την πρόταση των νομικών μέτρων κατά παντος υπευθύνου.Αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος προφύλαξης...

Υ.Γ. 2:Σαν δεν ντρεπόμαστε!Κάναμε τον φίλο μου τον Φανούρη να καταξοδευτεί!Ξέρετε πόσα κουρτινάκια πρέπει να πουλήσει ο άνθρωπος για να βγάλει 75 χιλιάδες;

Υ.Γ. 3: 5 στα 10 οι προβλέψεις που έδωσα!Γι' αυτό έλεγα να περιμένω για τα "σίγουρα"!Είπαμε να βγάλουμε κανένα μεροκάματο,όχι κουβά!

Υ.Γ. 4:Με τους μόνιμους τρίτους δεν ασχολούμαι!Οι άνθρωποι όταν μιλούν, παραληρούν!Τέτοιες θεωρίες συνομοσίας δεν ακούς ούτε στον Χαρδαβέλλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: