Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Superleagueformula-Απογοήτευσε ο Ολυμπιακός σήμερα στην Γερμανία

Ο Κάσπερ Άντερσεν δεν τα κατάφερε με το ερυθρόλευκο μονοθέσιο ούτε στο Grand Prix του Νίρμπουργκρινγκ και η ώρα του Έλληνας Κατσίμη ίσως να έφτασε για τον επόμενο αγώνα.

Μίλαν και Αιντχόβεν μοιράστηκαν τις νίκες, που θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει ακόμα και η ομάδα του Ολυμπιακού, αν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με το κιβώτιο αλλά και την ατυχία στον δεύτερο αγώνα που έθεσε τον βασικό οδηγό της ομάδα, Κάσπερ Άντερσεν, εκτός "μάχης".

Και στους δύο αγώνες ο Δανός οδηγός εγκατέλειψε την προσπάθειά του, ενώ ο Σταμάτης Κατσίμης, που αποτελεί τον δεύτερο οδηγό του Ολυμπιακού (rookie driver), δεν κατάφερε να κάνει δοκιμές στο rookie session εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που εμφανίστηκαν ξαφνικά με τις αγωνιστικές άδειες.
Το ερυθρόλευκο μονοθέσιο πήρε την 12η θέση στον πρώτο αγώνα, ενώ στον δεύτερο μπορεί να ξεκίνησε πολύ δυνατά όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια λόγω μιας επαφής που το κράτησε πολύ πίσω.

Συγκεκριμένα στην αρχή του πρώτου αγώνα ο Κάσπερ Άντερσεν έχασε αρκετές θέσεις λίγο μετά την εκκίνηση και σαν μην έφτανε αυτό ένα μηχανικό πρόβλημα τον ανάγκασε να χάσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις και να τερματίσει στην 12η θέση.
Την νίκη κατέκτησε η Μίλαν, αφήνοντας στην δεύτερη θέση το μονοθέσιο της Άντερλεχτ, ενώ τρίτη τερμάτισε η Γαλατάσαραϊ.

Σ' ότι αφορά τον δεύτερο αγώνα οι προϋποθέσεις ήταν ιδανικές για τον Ολυμπιακό καθώς ξεκίνησε από την έκτη θέση.
Ο Κάσπερ Άντερσεν έκανε δυνατό ξεκίνημα κερδίζοντας δύο θέσεις και ενώ προσπαθούσε να περάσει τρίτος μια επαφή με το μονοθέσιο της Φλαμένγκο τα κατέστρεψε όλα...

Το βάθρο ήταν πολύ κοντά για τους ερυθρολεύκους όμως μετά την σύγκρουση, το εμπρός μέρος του μονοθεσίου έσπασε και ο υπόλοιπος αγώνας ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για τον ίδιο.
Πηγή:www.Auto24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: