Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Τα Ενιαία εισιτήρια διαρκείας Βόλεϊ-Πόλο του Θρύλου


Τα Ενιαία εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2008-09 θα τεθούν στην κυκλοφορία από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και όσοι πιστοί προσέλθετε...
Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση για τα ενιαία εισιτήρια στην οποία αναφέρουν:
"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου ξεκινά η διάθεση του Ενιαίου Εισιτηρίου Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2008-09. Το Ενιαίο Εισιτήριο Διαρκείας θα δώσει τη δυνατότητα στα μέλη και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. να εξασφαλίσουν μία μόνιμη θέση, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των διοργανώσεων, που συμμετέχουν οι ομάδες μας: Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και στο Εθνικό Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά’’.
Οι τιμές:
200€ (100€ για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.) Το συγκεκριμένο εισιτήριο διαρκείας στους αγώνες Βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών αντιστοιχεί στα διαζώματα Γ-Δ του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη».

Επίσης, θεσπίζεται για τους αγώνες βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών, VIP εισιτήριο διαρκείας, ως εξής:
VIP 1 500€
VIP 2 300€

Τα εισιτήρια VIP 1, VIP 2 ισχύουν, ως κοινά διαρκείας στους αγώνες των ομάδων Πόλο Ανδρών, Γυναικών.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. εγκαινιάζει την οικογενειακή κερκίδα στα αθλήματα Βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών και Πόλο Ανδρών, Γυναικών με το Οικογενειακό Ενιαίο Εισιτήριο Διαρκείας, το οποία τιμάται 130€ για έναν γονέα, (ανεξαρτήτως του αριθμού παιδιών που θα δηλώσει) και 150€ για δύο γονείς, (ανεξαρτήτως του αριθμού παιδιών που θα δηλώσουν). Το συγκεκριμένο εισιτήριο διαρκείας στους αγώνες Βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών αντιστοιχεί στο διάζωμα Β του Κλειστού Γυμναστηρίου "Μελίνα Μερκούρη".

Η διάθεση του Ενιαίου Εισιτηρίου Διαρκείας 2008-09, θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10.00 έως τις 17.00, από το Τμήμα Μελών στα Γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.(Πλατεία Αλεξάνδρας, Πασαλιμάνι), καθώς και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των φιλικών αγώνων της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών.

Πληροφορίες: 2104190903, 2104138950

Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια που γίνεται στα 2 αυτά τμήματα τα οποία μην ξεχνάμε έχουν προσφέρει στον σύλλογο 3 Ευρωπαϊκούς τίτλους. Αξίζουν την αγάπη όλων μας και για τον έξτρα λόγο ότι έχουν γίνει πολύ σημαντικές μεταγραφές τόσο στις ομάδες των αντρών όσο και σε αυτές των γυναικών σε βόλεϊ και πόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: