Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 4-1

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σήμερα και νίκησε τον Πανσεραϊκό με 4-1, καθώς είδε όλους τους επιθετικούς του να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Συγκεκριμένα τα γκολ πέτυχαν οι Κοβάσεβιτς με φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή , Γκαλέτι με καταπληκτική ενέργεια, Ντιόγο με άπιαστη κεφαλιά στο γάμα του Κοταρά και Οσκαρ μετά από καταπληκτικό 1-2 και τελική πάσα του Φ. Μπελούτσι στον κενό χώρο.Γενικά ο Ολυμπιακός σήμερα κατά διαστήματα ήταν πραγματικά οδοστρωτήρας και είχε τα περισσότερα από τα αστέρια του σε πολύ καλή ημέρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με το σήμα της Ειρήνης στο αριστερό μανίκι λόγω της σημερινής παγκόσμιας ημέρας της ειρήνης.

Σχεδόν κατάμεστο ήταν το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” από τους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ το “παρών” στις εξέδρες έδωσαν και περίπου 500 οπαδοί του Πανσερραϊκού.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Αβ. Παπαδόπουλος, Αντζας, Ντουντού, Στολτίδης, Γκαλέτι (83′ Οσκαρ), Λέτο, Ντιόγκο (90′ Μήτρογλου), Κοβάτσεβιτς (73′ Μπελούτσι)
Πανσερραϊκός (Γιάννης Παπακώστας): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Πιπίνης (66′ Αντάντο), Κολέν, Μιλένκοβιτς, Διγκόζης, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά (45′ Χέρες), Τάντιτς, Γκουγκουλιάς (55′ Μπανγκουρά), Ζουντί

Δεν υπάρχουν σχόλια: