Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Παρουσίαση του μπασκετικού Ολυμπιακού-Τα θέλουμε όλα

Οι ερυθρόλευκοι παίκτες, το προπονητικό τιμ, τα διοικητικά στελέχη της ΚΑΕ και φυσικά ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και δια στόματος του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ευχήθηκαν "να έχουμε όλη καλή χρονιά".

Αμέσως μετά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε την τοποθέτησή του ενόψει της νέας, πολύ φιλόδοξης σεζόν: "Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος το καλοκαίρι και δημιουργήσαμε ένα από τα καλύτερα και πιο δυνατά ρόστερ στην Ευρώπη. Παράλληλα έχουμε και το καλύτερο προπονητικό τιμ. Συνεπώς, ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τα πάντα, δηλαδή και τους τρεις τίτλους, γιατί ακούω πολλές φορές κάποιους να λένε ότι ο Ολυμπιακός θέλει έναν τίτλο. Δεν θέλουμε έναν, θέλουμε και τους τρεις. Όχι βέβαια, ότι θα απογοητευτούμε αν κατακτήσουμε τον έναν από αυτούς και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα. Οι μεταγραφές που κάναμε, ταρακούνησαν όλο τον κόσμο και φυσικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο κόσμος με τα 9.000 διαρκείας που αγόρασε, έδειξε και δείχνει ότι θέλει ένα γεμάτο ΣΕΦ και ότι δεν επιθυμεί να αφήσει την ομάδα με άδειες κερκίδες". Σε αυτό το θέμα ήταν και οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος είπε: "Να είναι μια χρονιά χωρίς επεισόδια, χωρίς τραυματισμούς και φυσικά με τους τρεις τίτλους δικούς μας".
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Γιαννάκης που έστειλε το μήνυμα πως "είναι ευλογία να ασχολούμαστε με το μπάσκετ", ενώ πρόσθεσε "ειδικότερα αν συνεργάζεσαι με τους αδερφούς Αγγελόπουλους που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα και θέλουν να τη δουν στην κορυφή όχι μόνο για μια χρονιά, αλλά για πάρα πολλές. Έχουμε μια ομάδα με παίκτες που δεν έχουν στόχο μόνο το καλό μπάσκετ, αλλά και μια σωστή συμπεριφορά. Θεωρώ ότι με υπομονή και με καθημερινή προσπάθεια, θα καταφέρουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον. Καλή δύναμη σε όλους και ελπίζουμε να χαρίσουμε στον κόσμο μια χρονιά με καλό μπάσκετ και όσο μπορούμε περισσότερους τίτλους".

Ο Τζος Τσίλντρες να υπογραμμίζει: "Νιώθω χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα. Είναι μια μεγάλη αλλαγή για την καριέρα και τη ζωή μου και τώρα που το σκέφτομαι, δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες αλλαγές. Είναι η πρώτη! Η ομάδα έχει ταλέντο και ποιότητα μέσα στο γήπεδο και όσον αφορά εμένα, χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής γιατί δεν είναι ίδιοι οι ρυθμοί με αυτούς στο ΝΒΑ. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα σε καμία στιγμή και μάλιστα με όσους έχω μιλήσει από τις ΗΠΑ, είπα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Είμαι σίγουρος ότι το επόμενο καλοκαίρι θα ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες από το ΝΒΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: