Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Και η WIND χορηγός στο μπάσκετ του ΟΣΦΠ

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού...

H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για τη συμμετοχή της εταιρείας WIND Ελλάς στο Χορηγικό Πρόγραμμα της περιόδου 2008-2009 στη κατηγορία του Επίσημου Υποστηρικτή.

Ο Δ/ντης Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα με περισσότερους από 4,8 εκατομμύρια πελάτες συμμετέχει στο χορηγικό μας πρόγραμμα και ενώνεται με τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, εντός και εκτός Ελλάδας. Πρόκειται για την έναρξη μιας συνεργασίας με πολύπλευρους στόχους, δυναμική και ελπίζουμε εξαιρετικό μέλλον. Η συνεργασία αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα τόσο για εμάς όσο και για τη WIND Ελλάς και ευελπιστούμε στην επίτευξη των κοινών μας στόχων. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο «Θέλει περισσότερα» και η WIND Ελλάς είναι ο κατάλληλος συνεργάτης»!

Ο Ανώτερος Διευθυντής Μάρκετινγκ Επικοινωνίας της WIND κ. Ζοζέφ Μεζάν σχολιάζοντας τη χορηγία δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ευοδώθηκε η συνεργασία της WIND με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά, η WIND θέλει να βρίσκεται κοντά στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ και τους δυναμικούς φιλάθλους της, θέλει να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ στο ταξίδι προς την κορυφή και την επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: