Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Τα παλτά βγαίνουν τον χειμώνα.

Τους βαρέθηκα.Ειδικά με μερικούς έχω σηκώσει προ πολλού τα χέρια ψηλά.Δεν παίζονται οι άνθρωποι.Μία αγωνιστική έχει παιχτεί όλη και όλη στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει.Και θεωρούνται και αλάνθαστοι,τρομάρα τους!"Παλτά" λοιπόν οι Όσκαρ και Κόβατς.Μάλιστα.Ξέρουν αυτοί.Και καθημερινό χώσιμο στον προπονητή για τον Όσκαρ και στον πρόεδρο για τον Κόβατς.
Τι να πούμε μετά γι'αυτό;Όποιος εχεί μπει μέσα σε χόρτο γηπέδου πάνω από δυο φορές στην ζωή του,ξέρει ότι ο νέος παίκτης δεν μπορεί να κριθεί ποτέ από μία και δύο εμφανίσεις.Αυτό ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές που παίρνουν μεταγραφή και αλλάζουν ομάδα,πόλη ή ακόμη και χώρα.Είναι πολύ εύκολο να λαθέψεις βγάζοντας "ασφαλή" συμπεράσματα από τις αρχές Σεπτεμβρίου.Και εμείς οι οπαδοί δεν πρέπει να "τσιμπάμε" τόσο εύκολα.Το παράδειγμα του Μπελούτσι,που παλτό μας τον ανεβάζανε,γκαρνταρόμπα μας τον κατεβάζανε πέρυσι για 6 μήνες,θα έπρεπε να ΜΑΣ παραδειγματίσει.Εμάς,όχι αυτούς.Αυτοί γράφουν για το σήμερα και με την βεβαιότητα ότι σε 3 μέρες όλοι θα έχουμε ξεχάσει.Δεν ξεχνάμε όλοι,όμως.
Ο Όσκαρ πέρυσι στην Ισπάνικη Ρεάλ Σαραγόσα,που υποβιβάστηκε μετά από κακή γενικότερα πορεία,είχε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 γκολ.Έλειψε,δηλαδή,μόνο σε 4 αγωνιστικές!Είναι 25 ετών(σχετικά καλή ήλικια για ποδοσφαιριστή)και αγωνίζεται και στις τρείς θέσεις πίσω από τον επιθετικό(δεξιά,αριστερά και κέντρο).Θεωρείται στην πατρίδα του σαν ένας μεσοεπιθετίκος με ταχύ σκέψη,καλή τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική κάθετη πάσα,που όμως(εδώ τα λέμε ΟΛΑ) υπολείπεται σε ταχύτητα.Τα μισά να δείξει απ'αυτά που τον συνοδεύουν,πιστεύω πως θα είναι σημαντική προσθήκη για τους Νταμπλούχους Ελλάδας.
Τον Κόβατς,από την άλλη,τον γνωρίζουμε οι περισσότεροι.Τρία χρόνια στην Ελλάδα,στον Απόλλωνα Καλαμαριάς,έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και τον απέκτησε ο Ολυμπιακός.Πρόκειται για έναν πολύ εμπειρο πορτιέρο(33 ετών),ανίκητος στα τετ-ατετ και στα μακρινά σουτ,αλλά και με κάποια προβλήματα στις εξόδους.Σ'αυτήν την περίπτωση το "λάθος" είναι ότι κόστισε ελάχιστα στον σύλλογο(200.000 ευρώ το χρόνο,βάσει συμβολαίου) και "χρεώθηκε" ως τσιγκουνιά του Κόκκαλη(παρ'όλο που αποκτήθηκε για να είναι πίσω από τον Νικοπολίδη).
Στα μισά του πρωταθλήματος,πείτε ότι θέλετε.Αν είναι παλτά,και'γω μαζί σας.Τώρα όμως,σιωπή!Δεν είναι ανάγκη να δημοσιέυσω αργότερα τις κωλοτούμπες ορισμένων!Έχει χρόνο,ακόμη!

Υ.Γ. 1:Μετην ίδια λογική,και οι Χριστοδουλόπουλος,Μελίσσης και Κλέιτον "παλτά" είναι στον βάζελο!Εκεί όμως δεν γράφετε κάτι!Άντε,να σας δω!

Υ.Γ. 2:Μέσα σ'όλα αυτά,έχουμε και τα παιχνίδια με Ξάνθη και Νόρτζελαντ.Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.Μέσα στην Δανία,όμως,δεν θα με χαλούσε να παίζαμε και λίγο για την ισοπαλία.Μην γκρινιάζετε,και στην Κύπρο έτσι την πατήσαμε!Ακόμη και εναντίον αυτής της ομάδας, η πρόκριση μετράει!

Υ.Γ. 3:Μαρφίν Γκριν Αρένα!Το όνομα του νέου γηπέδου του Παναθηναικού!Λίγο νωρίς δεν έγιναν τα βαπτίσια;Φανταστείτε να κάνω σεξ σήμερα το βράδυ με την γκόμενα και αύριο να σας γράψω εδώ ότι σε 9 μήνες θα γεννηθεί ο μικρός Γιωργάκης!Κάτσε πρώτα μην έρθει κανένας ΛΕΒΕΝΤΗΣ υπουργός,και δει όλο αυτό το όργιο οικοδομικών παραβάσεων που έχουν τα σχέδια,και τους πει: σταματήστε.!Αλλά στην Ελλάδα είμαστε!Γίνονται αυτά;

Υ.Γ. 4:Δίκαιος όμως ο Βγενόπουλος.Αυτός το κτίζει,το όνομα της τραπεζάς του πρώτο.Γιατί να γράφει ΠΑΟ;Μπίζνες!!!

Υ.Γ 5:Κύριε Χρυσικόπουλε,εγώ στα έλεγα!Το ξέσκισμα από τις εφημερίδες άρχισε!Τώρα,τρέχουμε!

Υ.Γ. 6:Εις το επανιδείν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: