Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Όμορφο πρωτάθλημα,αγγελικά πλασμένο...

Δύο είναι τα πράγματα που με πειράζουν σ'αυτήν την ζωή.Η παρανομία και η μη τήρηση της έξωθεν καλής μαρτυρίας.Δυστυχώς,μέσα σε δύο μέρες είδα αυτά που με πειράζουν να γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ξεκινούμε από προχθές,στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ.Μόνο ταπεινά συγνώμη δεν ζήτησαν οι παράγοντες της στον εκπρόσωπο του Παναθηναικού!Όλα τ' άλλα τα είπαν!Αντί να γίνουν δριμύτατες παρατηρήσεις στην ομάδα που έβγαλε ανακοίνωση εναντίον των θεσμών(στο κάτω-κάτω και η ίδια ψηφίζει τα θεσμοθετημένα όργανα,δεν ήρθαν ορισμένα από άλλους),σ' αυτούς που τους στοχοποίησαν στον καθένα τσόγλανο που θα θελήσει να βγάλει το άχτι του,αντί να τους στείλουν απευθείας στο Πειθαρχικό,καθόταν με τις ώρες και τους εξηγούσαν γιατί και πως και "δεν είναι δική μας η ευθύνη για τους παρατηρητές,ο Μπίκας τους ορίζει"!Καλά,έσεις στην ΕΠΟ,δεν καταλαβαίνετε πώς πλέον δημιουργείτε δεδικασμένο;Αν κάποια άλλη ομάδα βγάλει αύριο μια ακόμη ανακοίνωση του ιδίου ύφους και κατηγορητηρίου, τι θα κάνετε;Μόνοι σας αχρηστέψατε το Πειθαρχικό με την ατολμία σας,μετά μην ζητάτε και τα ρέστα!Δεν πειράζει μωρέ,πάρτε εσείς τον μισθουλάκο σας και ας γίνει το πρωτάθλημα μπ......ο,άλλωστε δικό σας είναι;Superleague δεν θέλανε,ας τα λουστούν τώρα!Ένα μόνο ξέρω: με την μη παράπομπή του σωματείου που εξέδωσε τέτοια ανακοίνωση-δημόσιο κατηγορώ, έγινε παράβαση του νόμου.Και νόμος που καταπατείται μια φορά,καταπατείται πάντα.
Δεύτερο ζήτημα χθες,το έξτρα πριμ που έταξε ο φίλος μου ο Φανούρης(δικαιούμαι να τον αποκαλώ φίλο μου,τόσα έχω γράψει γι' αυτόν και ας μην τον ξέρω προσωπικά) στους παίκτες της ομάδας(του;) για την νίκη κατά του Ολυμπιακού.Φαίνεται δεν έχει ακούσει την παροιμία που λέει:"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια,πρέπει και να δείχνει τίμια", και κάνει ακριβώς τα αντίθετα.Όταν την περασμένη σεζόν ΟΛΟΙ οι αρθρογράφοι που εργάζονται σε εφημερίδες και κανάλια φιλικά προσκείμενα προς τα "πράσινα" συμφέροντα υπονοούσαν πως την Καλαμαριά την έριξε κατηγορία ο Ολυμπιακός λόγω της υπόθεσης του CAS,χωρίς να παρουσιάζουν ΟΥΤΕ ένα στοιχείο που να δικαιολογεί αυτές τους τις απόψεις,μετά από το τάξιμο του πριμ από πλεύρας ΟΦΗ ΜΟΝΟΝ για το παιχνίδι με τον Θρύλο,τι πρέπει να πούμε έμεις για το ποιός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διοικεί την ομάδα της Κρήτης;Έτσι λοιπόν θα κάνω κι εγώ τώρα: υπάρχει αρκετά μεγάλη ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ο ΟΦΗ να διοικείται από την οικογένεια Βαρδινογιάννη,και έτσι να υπάρχει θέμα συνιδιοκτησίας.Προσέξτε,δεν είπα ότι είμαι σίγουρος,γιατί τότε θα έπρεπε να παρουσιάσω ατράνταχτα στοιχεία.Απλώς η έξωθεν μαρτυρία της "διοίκησης Βατσινά" με οδηγεί προς το παραπάνω συμπέρασμα!

Υ.Γ. 1:Ο Ολυμπιακός έχει 28 ισάξιους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.Άρα, οι 4 απουσίες δεν μας ανησυχούν.Να ένα καλό που έχει η σωστή διαχείρηση του υλικού.

Υ.Γ. 2:Πληροφορίες που έχω λένε ότι το έξτρα πριμ που θα τάξει ο Φανούρης στους παίκτες(του;)για την νίκη κατά του Παναθηναικού,θα ξεπεράσει τις 120 χιλιάδες ευρώ!Ναι,και μετά ξύπνησα!

Υ.Γ. 3:Όλοι στα γήπεδα και οι βάζελοι στην Μαντόνα!!!

Υ.Γ. 4:Πως σας φαίνεται το κλίμα στην Κύπρο τώρα που πλήσιαζει το παιχνίδι της Ανόρθωσης με τους "Ευρωπαίους";Καμία σχέση με το κλίμα για το μεταξύ μας παιχνίδι!Το ποδόσφαιρο κάνει πολλές στροφές,κάποτε θα ξανασυναντηθούμε με την Ανόρθωση και καλό είναι να τα θυμόμαστε αυτά!!!

Υ.Γ. 5:Η ΑΕΚ δεν πίνει καλό καφέ στην πλατεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: