Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Λίγος σεβασμός κ. Γκέκα......

Ο κ. Θεοφάνης Γκέκας, (διεθνής ποδοσφαιριστής), δήλωσε μεταξύ άλλων, χθες μετά από το νικηφόρο αγώνα της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Λετονίας, «Αυτοί που έγραφαν και έλεγαν ότι το Λουξεμβούργο ήταν εύκολο τώρα να το βουλώσουν....»
Μπράβο κ. Γκέκα. Συγχαρητήρια. Πολύ ωραία δήλωση. Δεν ξέρω εσείς τι πιστεύετε αλλά το Λουξεμβούργο είναι όντως μια από τις 5 χειρότερες ομάδες του κόσμου. Και αυτό δεν αλλάζει αν από τύχη κέρδισαν την Ελβετία. Αν εσύ νομίζεις ότι είναι υπερομάδα τότε δικαίωμα σου. Αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες να το βουλώσουν όσοι διαφωνούν μαζί σου. Δεν κάνατε και κανένα κατόρθωμα κερδίζοντας τις «υπερομάδες» του Λουξεμβούργου και της Λετονίας. Το αυτονόητο κάνατε.
Μήπως πήραν τα μυαλά σου λίγο παραπάνω αέρα ? Πολύ αλαζονική η συμπεριφορά σου.
Αλήθεια στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας το καλοκαίρι που μας πέρασε που ήσουν κ. Γκέκα? Γιατί δεν σε είδα πουθενά ούτε εσένα ούτε και τους υπόλοιπους διεθνείς. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιος πρέπει να το βουλώσει και να συνεχίσει να κάνει την δουλειά του, για την οποία πληρώνεται πάρα πολύ καλά σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες.
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει κ. Γκέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: