Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

"Τα καημένα,τα νειάτα..."

"...τι γρηγορά που περνούν!" Για τους περισσότερους ανθρώπους μπορεί,αλλά για κάποιους είναι σαν να έχει γίνει μια μυστίκη συμφωνία με τον Διάβολο,ώστε να βαστά για πολλά χρόνια η "ποδοσφαιρική" νεότητα!
Για να αναφέρουμε την πάσα αλήθεια,θεωρώ τον Χερ Ότο έναν από τους εξυπνότερους πρόπονητες που έχουν περάσει από την χώρα μας.Ακόμη και αυτήν η ανεξήγητη-κατά άλλους- επιμονή μα κρατά τα ίδια πρόσωπα στην 18αδα της Εθνικής,όσο και αν μεγάλωσαν και όσο και αν αγωνίζονται πλέον στις ομάδες τους,έχει εν μέρει απίστευτη συλλογίστικη.
Ο Γερμάνος κάνει κάτι πολύ απλό και συννάμα εξαιρετικά ακίνδυνο γι'αυτόν. Ακολουθεί την ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ!Στηρίζεται πάνω σε παίκτες που αγαπήσαμε όλοι μας στο Ευρωπαίκο του 2004,με ελάχιστη διάθεση για αλλάγες(μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο).Η λογίκη απλή.Αν χάσει η ομάδα,δεν θα του αποδοθούν οι μεγάλες ευθύνες,καθώς θεωρήτικα έχει επιλέξει τους καλύτερους.Αν κερδίσει,είναι απλά με τα παλλήκαρια που σήκωσαν το EURO.
Σε περίπτωση που προσπαθούσε να κάνει την ανανέωση,φέρνοντας όλο το νέο αίμα στην ομάδα,θα ήταν και υπόλογος για τα απότελέσματα τα οποία θα έφερνε.Γκρίνια και από τους πάλιους,που θα τους είχε πετάξει έξω,γκρίνια και από τους φιλάθλους,για τα απότελέσματα!Γι'αυτό,κάλα κάνει!Στα 70 του χρόνια,βάζει μέσα τους 33χρόνους Δέλλα,Λυμπερόπουλο, Μπασινά και Γκούμα,τους 30χρόνους Χαριστέα,Καραγκούνη και Χαλκιά και είναι σαν να μας λέει:"Σαν έθνος,αυτούς τους παίκτες έχετε!Πίσω τους,δεν υπάρχει τίποτα!Έστω και αν είναι πιο αργοί και από τρακτέρ στην Εθνική Οδό,έστω και αν χρείαζονται περισσότερα μέτρα για να κάνουν κοντρόλ από το επίσημο μήκος του γηπέδου,μ'αυτούς θα παίζουμε και θα αναγάγουμε σε μέγιστη εθνίκη επιτυχία τις νίκες επί των Παγκοσμίων Υπερδυνάμεων του Λουξεμβούργου και της Λεττονίας."Και μετα έφτασε το χάος.

Υ.Γ. 1:Δεν πιστεύω να περιμένετε να πω "μπράβο" στον Βαλβέρδε για την αναβάθμιση του Κ.Παπαδόπουλου και του Νικλητσιώτη στην Ανδρική Ομάδα!Το αυτονόητο έκανε!Μπράβο θα ακούσει από μένα μόλις τους κάνει-από φέτος κιόλας- αναπόσπαστο κομμάτι στο ροτέισιον του Ολυμπιακού.Μόνο έτσι θα έχουμε πραγματικό κέρδος αυτούς τους δύο,και όχι αν υπάρχουν για να συμπληρώνονται τα οικογενειακά διπλά.

Υ.Γ. 2:Ο Τάκης ο Χρυσικόπουλος έκανε μεγάλη χάρη στους (φίλους;) δημοσιογράφους!Σε ένα βράδυ,τους έδωσε υλικό να γράφουν για 2 χρόνια.Τι ελπίζει,να μην τον ξεσκίσουν την επόμενη φορά που θα κάνει 1 μήνα διαπραγματεύσεις με παίκτη και τελικά θα τον χάσει;Λυπάμαι που θα το πω,αλλά πλανιέται οικτρά!Τότε,θα καταλάβει...

Υ.Γ. 3:Δεν είναι ακόμη αργά!Πάρτε έναν επιθετικό περιοχής για μπακ-απ!Ούτως ή άλλως θα τρέχουμε τον Γενάρη,απλώς ελπίζω να μην είναι αργά ως τότε!

Υ.Γ. 4:Ιμιτασιόν"Πόντιος";Μπορεί και να μας κάτσει ένας "ορίτζιναλ"!Ο ίδιος πάντων,γουστάρει το κόκκινο!

Υ.Γ. 5:Ο Ντιόγκο δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο,δεν έχει συμμετάσχει στο 75% των αγώνων της Εθνίκης Βραζιλίας τα τελεύταια 2 χρόνια,και ως εκ τούτου δεν μπόρει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στην Μεγάλη Βρεττανία.Αυτά και τέλος τα παραμύθια!

Υ.Γ. 6:Εκτός βέβαιως αν "αποκτήσει" κοινοτικό διαβατήριο μέσω Ζάχαβι.Είναι μεγάλη "λέρα" ο Εβραίος!

Υ.Γ. 7:Να μην ζητήσουμε και 40 εκατομμυριάκια;Φτάνουν δεν φτάνουν!

Υ.Γ. 8:Αυτά,σας κούρασα!Γειά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: