Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Παπακαλιάτης: Ζήτησα την μεσολάβηση του Πατέρα στον Βαρδινογιάννη για τον ΟΦΗ!

Ομολογία για το καθεστώς που ισχύει στον ΟΦΗ ή αλλιώς ΠΑΟ β' έγινε από το Κρητικό επιχειρηματία που θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ ΟΦΗ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μανόλης Παπακαλιάτης στον τηλεοπτικό σταθμό Creta Channel :
«Συναντήθηκα συμπτωματικά στην Μύκονο με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα, τον όποιον γνωρίζω πολύ καλά, και του ζήτησα να μεσολαβήσει στον Βαρδινογιάννη και να του ζητήσει να δώσει τον ΟΦΗ σε ομάδα επιχειρηματιών από το Ηράκλειο που εκπροσωπώ. Πριν λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης Ξημέρης (πρόεδρος του ερασιτέχνη) και μου ζήτησε συνάντηση.
Δεν πάει άλλο με τον Βατσινά, κάτι πρέπει να κάνουμε με τον ΟΦΗ, μου λέει. Τότε μπροστά του τηλεφώνησα στον Πατέρα, που μου είπε ότι μετέφερε το μήνυμα στον Βαρδινογιάννη και η απάντηση που πήρε ήταν να απευθυνθούμε στον ... Βουτσινά! Ετσι μου είπε τον κύριο Βατσινά. Με αυτόν δεν είναι δυνατόν να κουβεντιάσουμε για αυτό σε παρακαλώ ξαναμίλα με τον Βαρδινογιάννη. Τον δίνει τον ΟΦΗ ή δεν τον δίνει;

Στην ΠΑΕ ΟΦΗ τους θέλουμε όλους μέσα, μαζί και τους σημερινούς ιδιοκτήτες. Στόχος μας είναι μια πολυμετοχική εταιρεία στα πρότυπα του Παναθηναϊκού. Μπορούμε με μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να βάλουμε μερικά εκατομμύρια που θα ανακουφίσουν τον σύλλογο, να πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο και να λειτουργούμε όπως ο Παναθηναϊκός με όλες τις δυνάμεις του ενωμένες».
Ωραία μας τα είπε ο κ. Παπακαλιάτης.
Ετσι για να ξέρουμε όλοι πόσο "ανεξάρτητο" παράρτημα είναι ο ΟΦΗ.
Περαστικά μας. Και είπαμε ο ΟΦΗ δεν ανήκει στον Βαρδινογιάννη. ΟΧΙ. Να μην τα ξαναλέμε. Η ντροπή της ποδοσφαιρικής Ελλάδας είναι εδώ και 25 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: