Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Η πιο ακριβή φανέλα μπάσκετ πλέον αυτή του Θρύλου

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη τη συνεργασία της με τη γνωστή τράπεζα και για την περίοδο 2008-2009, κάτι που θα συμβεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη CITIBANK και τη συμμετοχή της, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο χορηγικό πρόγραμμα 2008-2009 στην κατηγορία του μεγάλου χορηγού, ενώ το λογότυπό της θα εμφανίζεται στην επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας.
Το ποσό της χορηγίας θα φτάσει στα 1.200.000 € τον χρόνο, ποσό που την καθιστά την πίο ακριβπληρωμένη φανέλα από χορηγό στην Ελλάδα.

Ο γενικός δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σταυρόπουλος δήλωσε πως: «Η ανανέωση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη CITIBANK, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, δείχνει την άριστη σχέση και συνεργασία που υπάρχει, μεταξύ των δύο πλευρών. Η CITIBANK αποτελεί τη ‘ναυαρχίδα’ των χορηγών μας και στηρίζει δυναμικά, τα τελευταία χρόνια, τις προσπάθειες της ομάδας για νίκες και επιτυχίες, ενώ, από την πλευρά μας και εμείς συμβάλλουμε σημαντικά στην επίτευξη των εταιρικών της στόχων και στην ανάπτυξή της».

Ο δ/ντης Marketing και εμπορικής ανάπτυξης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε πως: «Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός όμιλος στον κόσμο, για άλλη μια χρονιά. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, πλέον, ξεπερνάει την ελληνική επικράτεια σε θέματα προβολής, οργάνωσης, brand image και αγωνιστικής αξίας της ομάδας και έχει στόχο να κατακτήσει τα πάντα, εντός και εκτός Ελλάδας. Στην πορεία μας αυτή, βαδίζουμε μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου, ένα από αυτά είναι και η Citibank. Η συνεργασία μας είναι άριστη, ενώ και η OLYMPIACOS CITIBANK VISA, αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα co-branded προϊόντα παγκοσμίως, με εξαιρετικά προνόμια και δώρα για τους φίλους του Ολυμπιακού».

Ενώ τα συνολικά έσοδα της ΚΑΕ ΟΣΦΠ θα φτάσουν φέτος στα 9.000.000 € , ποσό που είναι δπλάσιο από αυτό της περσινης χρονιάς. Βέβαια τα έξοδα εξακολουθούν να είναι περισσότερα αλλά τουλάχιστον θα μειωθεί η ζημιά για τους αδελφούς Αγγελόπουλος. Οχι ότι τους ενδιαφέρει αλλά έτσι είναι το σωστό να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: